Miért van az Magyarországon, hogy aki intelligens, az nem akarja, aki pedig buta, mint a föld, az akarja, de nincsenek meg hozzá a képességei?
Meg lehet figyelni, hogy a kisebbségeket védő embereknek sokkal több eszük van és sokkal kulturáltabbak, mint azok, akik gyűlölik a kisebbségeket.
Na már most miért van az, hogy pont az okos emberek akarják, hogy a cigányság itt legyen Magyarországon és minél több legyen belőlük, minél több joguk legyen és minél több magyart öljenek meg, aztán pedig minél többen megússzák közülük?
A legintelligensebb magyaroknak, a társadalom krémjének nem pont azért kellene tenniük, hogy az egész magyarság minél kevesebbet szenvedjen?
De mivel nem csinálnak semmit, sőt még támogatják is a pusztítást, ezért az alacsonyabb, bunkóbb rétegek elárulva érzik magukat és ők meg csak addig képesek eljutni, hogy "na, akkó mészároljukk le az összes cigányt ircsukki!!!" és máris itt van a probléma, hogy erőszakba fullad a dolog...
Figyi, én elhiszem, hogy a mélymagyarok agya megrekedt IV. Béla korában úgy 800 évvel ezelőttkor, de hidd el nekem, hogy egy nagyon apró kisebbség vagytok ebben. Még akkor is, ha azt hiszitek, hogy nem (indoklás: [link] )
Te nyugodtan gondold azt, hogy 2013-ban még aktuális a 13. század történései, de a 13. században annak is örültek az emberek, ha éltek 25 évet és nem haltak bele a fosásba.
65%, szánnivaló a "tudásod".
Tudom, hogy ilyen bziságok, mint a szociológia nem mond neked semmit, de igenis vannak társadalmi mozgatórugói annak, ha 10 évesen lógnak a gyerekek, nem csak a saját döntésük.
Pont a te fajtád másik kedvenc témája az, hogy gonoszgalád Izrael (feleakkora méretével) mennyire tartja oppresszálva a fél világot a szívcsakra nemzetével az élen, de ugyanezt nem tudod elképzelni fordított helyzetben, amikor mi lennénk a rosszfiúk? Mi csak a szívcsakrás áldozatok lehetünk a fejedben?
Akkora baromságokat írsz, hogy nekem fáj. Mert ugye egy tisztességes állampolgár ugyanúgy 13 embert tart el a fizetéséből, ez vitathatatlan tény.
Marha turulka.
" Igen, az a "jó környék" az ország 80%-a. "
Bullshit!
Vagy körbejártad az országot?
Mindenki gondolom azért példázik egy borsodi, szabolcsi településsel mert ott vannak a legnagyobb együttélési problémák, és ezeken a helyeken kívül is lehetnek, vannak bajok.
És hát az embereknek ahhoz is joga lenne, hogy normálisan éljenek.
Problémák vannak, aki mást állít az hazudik!
Egyébként már a kérdés is, mem is tudom, mert aki nem pártolja õket az "bunkó, alacsonyabb".
Benézted, semmi bajom a zsidókkal, ők civilizáltak.
És igen, ha egy cigánybanda eltöri a bordáim, mert nem akarom odaadni a telefonom, azért teljes mértékben én vagyok a hibás, sőt, én követek el bűnt. Ha meg már védekezni is kedvem támad, akkor meg minimum életfogytiglant érdemlek.
Azt hiszed a cigányasszonyok törődnek a pulyáikkal? Hogy érdekli őket, hogy egyáltalán hol van a gyerek és mit csinál? Hogy elment-e iskolába, nem pedig a többi korccsal lopkod?
Te álomvilágban élsz...
"Kérdező, lebetűzöm neked, mert nagyon butának tűnsz: a cigányok magyarok. Minden (általad említett) cigány magyar."
Jó, akkor mesélj nekem. Azért magyarok, mert?
Az etnikai magyarságnak van értelme, mert látod az emberen, hogy magyar és cigány. Ha nem látod rajta, akkor ott az apja és az anyja. Ha az sem elég, akkor ott a genetika. De az, hogy te megmondod, hogy ők akkor is magyarok, csak azért, mert csak, az nem válasz. Annak nincsen semmiféle tényeken nyugvó alapja.
"Nincs hova menniük és nem is kellene nekik, mert itthon vannak, voltak és lesznek is."
Dehogy nincs. Nyugat-Európába jóléti államai tárt karokkal várják a szegény, hányatott sorsú, demokratikus menekülteket és mi magyarok nagyon szívesen segítenénk nekik abban, hogy távozzanak innen egy gazdagabb országba és ott megtalálják a számításaikat, legyen az akár zsebtolvajlás, fosztogatás, betörés, kábítószer-kereskedelem, seftelés, prostitúció, stb. Csak szabaduljunk már meg végre tőlük.
"Fogadd el, ne az interneten hisztipicsogj."
Akkor hisztipicsogok az interneten, amikor csak akarok. A magyarországi cigányprobléma pedig meg lesz oldva, mert nekem nem hiányzik a még több kiontott ártatlan vér, ellentétben veled.
Amúgy meg elnézést kérek amiatt, hogy lebunkóztam azokat, akik a cigányság ellen vannak, csak sajnos a nemzetinek mondott körökben valóban sokkal több az alpári, hőbörgő, tirpák ember, akik magyarul még helyesen még írni sem tudnak, amikor arra kerül a sor.
Szóval akinek nem inge, az ne vegye gatyára...
" Amúgy meg elnézést kérek amiatt, hogy
lebunkóztam azokat, akik a cigányság ellen
vannak, csak sajnos a nemzetinek mondott
körökben valóban sokkal több az alpári,
hőbörgő, tirpák ember, akik magyarul még
helyesen még írni sem tudnak, amikor arra
kerül a sor.
Szóval akinek nem inge, az ne vegye
gatyára..."
Oké értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!