Miért van az Magyarországon, hogy aki intelligens, az nem akarja, aki pedig buta, mint a föld, az akarja, de nincsenek meg hozzá a képességei?
Meg lehet figyelni, hogy a kisebbségeket védő embereknek sokkal több eszük van és sokkal kulturáltabbak, mint azok, akik gyűlölik a kisebbségeket.
Na már most miért van az, hogy pont az okos emberek akarják, hogy a cigányság itt legyen Magyarországon és minél több legyen belőlük, minél több joguk legyen és minél több magyart öljenek meg, aztán pedig minél többen megússzák közülük?
A legintelligensebb magyaroknak, a társadalom krémjének nem pont azért kellene tenniük, hogy az egész magyarság minél kevesebbet szenvedjen?
De mivel nem csinálnak semmit, sőt még támogatják is a pusztítást, ezért az alacsonyabb, bunkóbb rétegek elárulva érzik magukat és ők meg csak addig képesek eljutni, hogy "na, akkó mészároljukk le az összes cigányt ircsukki!!!" és máris itt van a probléma, hogy erőszakba fullad a dolog...
Már hogy lenne a túlzás a 80%, inkább nektek kedvező alulbecslés.
A nagy érveitek a random párszáz fős borsodi falvak felsorolása, de mit érnek azok, ha Budapest egy kerületében többen laknak, mint az összes "cigányfertőzött" faluban összesítve?
Életem során éltem faluban, vidéki kisvárosban, vidéki nagyvárosban és most Budapesten (itt 3 különböző kerületben). Soha, ismétlem soha nem volt negatív tapasztalatom a cigányokkal kapcsolatban. Egyszer törtek be hozzánk, egy színmagyar betörőbanda az ország másik feléről, akiket később a szervezett bűnözés elleni alosztály kapott el.
Nem fogok lefeküdni tízből egy ember akaratának, csak mert ő akarja a leghangosabban mondani.
"Nem! Ők is magyar állampolgárok! Ugyanolyan jogai vannak, mint neked vagy nekem!"
Nem lehetne egyszer nem a papírokkal, hanem inkább a valósággal foglalkozni?
"Nem lehetne egyszer nem a papírokkal, hanem inkább a valósággal foglalkozni?"
Foglalkozzunk azzal. Én téged kiirtanálak, mert visszataszítónak talállak, és a gyűlöletet csak a gyűlölet irtására tartom elfogadhatónak, ld. az esetedben.
Senki nem mondja azt, hogy nincs gond a cigányokkal. De azt sem, hogy a falvak UGYANANNYIRA számítanak, mint a nagyvárosok.
Egy 500 fős falu érdeke 500 nagyvárosi érdekével egyenértékű. Az kb. annyi ember, mint a mi lakóparkunkban élők összesen.
Nevetséges, hogy utolsó névtelen falvakat tűz a lyobbik a zászlajára és hordoz körbe, mint a véres rongyot és dühöngve ordibálják a tízezerszer annyi békében élő arcába, hogy rettegniük kellene. Nem kellene.
A kisebbségeket védő személyek mit éreznek akkor, amikor elképzelnek egy idős, magyar embert, ahogy fekszik a földön, körülötte áll 6 cigány és nevetgélnek a kiszolgáltatott állapotán, ahogy könyörög az életéért, hogy ne bántsák őt, mert ő nem tehet semmiről?
Felizgatja talán őket, ahogy az egyik cigány lehajol a tehetetlen hölgy mellé és késével belevág a bőrébe? Élvezik ezek az emberek a védtelen magyarok fájdalmas ordításait, ahogy a balta újra és újra lecsap és patakzik a magyarok vére, ahogy a végtagjaikat levágják a cigányok, miközben jóízűen kacarásznak rajtuk?
Miféle beteg, szadista léleknek kell ahhoz lenni, hogy valaki ilyesmit támogasson ahelyett, hogy megpróbálna azért tenni, hogy a cigányság elkerüljön Magyarországról?
Az, hogy ti támogatjátok a magyarságot, annyira kétszínű, mint ha én azt mondanám, hogy szeretem a gyerekemet, de minden reggel azzal kezdenénk, hogy jól megrugdosom őt.
Aki azért küzd, hogy a másiknak rossz legyen, az nem támogatja őt, hanem keresztbe tesz neki. Logikusan gondolkodó embernek ez teljesen nyilvánvaló, szóval nem értem, hogy az olyan - amúgy értelmesen gondolkodó - emberek, mint a cigányvédők, ezt hogy nem értik meg...
A cigányság a magyarság része és itthon vannak Magyarországon. Tudom, hogy zavarja ez a mélyturul elmédet, de ez nem vitakérdés, nem is kérdés. Hanem tény. Ahogy arról sem vitatkozunk, hogy 1+1 az kettő, erről sem lehet.
A bűnözőket senki sem védi, megérdemlik a büntetésüket. De hatalmas társadalmi felelősség van a vállunkon, még ha nem is akarjuk lenyelni, amiért erővel mélyszegénységben tartjuk őket, aminek nyilvánvaló velejárója az iskolázatlanság, a bűnözés. Ha nem így élnének, nem így cselekednének, mert (most figyelj!) NINCS OLYAN, HOGY GENETIKAI HAJLAM A BŰNÖZÉSRE.
Mi tettük a cigányokat olyan helyzetbe, hogy mára a segély+lopás a családi jövőkép náluk. A mi feladatunk ennek a helyrehozása is.
Te végletekig buta és szánalomra méltó ember vagy.
Prédikálsz arról, hogy a cigányokat nem szabad megkülönböztetni a magyaroktól, közbe meg te is felsőbbrendűnek képzeled magad, csak mert fővárosi vagy, és lenézed a vidékieket.
Ha egy isten háta mögötti tanyán egyedül élő öregembert kínoznak halálra, az ugyanúgy számít, mintha köztársasági elnökkel tennék ugyanezt. Nincs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!