Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az Magyarországon,...

Miért van az Magyarországon, hogy aki intelligens, az nem akarja, aki pedig buta, mint a föld, az akarja, de nincsenek meg hozzá a képességei?

Figyelt kérdés

Meg lehet figyelni, hogy a kisebbségeket védő embereknek sokkal több eszük van és sokkal kulturáltabbak, mint azok, akik gyűlölik a kisebbségeket.

Na már most miért van az, hogy pont az okos emberek akarják, hogy a cigányság itt legyen Magyarországon és minél több legyen belőlük, minél több joguk legyen és minél több magyart öljenek meg, aztán pedig minél többen megússzák közülük?

A legintelligensebb magyaroknak, a társadalom krémjének nem pont azért kellene tenniük, hogy az egész magyarság minél kevesebbet szenvedjen?

De mivel nem csinálnak semmit, sőt még támogatják is a pusztítást, ezért az alacsonyabb, bunkóbb rétegek elárulva érzik magukat és ők meg csak addig képesek eljutni, hogy "na, akkó mészároljukk le az összes cigányt ircsukki!!!" és máris itt van a probléma, hogy erőszakba fullad a dolog...

2013. aug. 18. 14:54
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

"Foglalkozzunk azzal. Én téged kiirtanálak, mert visszataszítónak talállak, és a gyűlöletet csak a gyűlölet irtására tartom elfogadhatónak, ld. az esetedben."

Az a helyzet, hogy én veled ellentétben senki halálát nem kívánom. Te szeretnéd, hogy a cigányság minél több magyart megnyomorítson, én pedig nem. Én ez ellen vagyok. Viszont annak ellenére, hogy én nem szeretem a cigányságot, még nem akarom, hogy egy is erőszak áldozata legyen közülük. Szépen menjenek el innen és hagyjanak minket békében élni. Miért baj az, ha nyugalmat akarunk és nem akarunk szenvedni, áldozatokká válni?

2013. aug. 18. 15:41
 22/51 A kérdező kommentje:

Vagy talán problémád van azzal, hogy ha a cigányok elmennek innen, akkor onnantól kezdve egy magyar sem fog miattuk szenvedni és kínhalált halni, sem pedig fordítva?

Mi problémád van azzal, hogy nem halnak meg és nem szenvedek emberek?

2013. aug. 18. 15:43
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

62%

Nyugat-Magyarországon élek.

Mi is éltünk faluban illetve ennek a városnak két különböző részén

Egyszer a "csikágós" környéken, bennem mély nyomokat hagyott.

Még mindig emlékszem rá tisztán, pedig nem tegnap történt.

Azóta kezdtem sportolni, küzdősportokra járni.

Volt eset amikor Budapesten szemtanúja voltam ,hogy 2 cigány gyakorlatilag terrorizál egy lányt,természetesen segítettem neki.

A legjobban az fájt, hogy amíg oda nem siettem addig senki nem segített neki , pedig nem egy kihalt szellemutca volt ,bőven voltak ott járókelők, akik ahelyett, hogy segítettek volna, inkább elfordították a fejüket.

Ez elég nagy szégyen,abban a percben nem a cigányokra voltam mérges, hanem a sok budapesti tahóra aki nem volt képes segíteni neki.

2013. aug. 18. 15:44
 24/51 anonim ***** válasza:
0%

#20: te pedig nem ismered a matematikát.

Senki sem nézi le a vidéket, elvégre én magam is vidéki vagyok. De nem hiszem azt, hogy Hajdúp1csafszháza a 250 választópolgárával annyira fontos, mint a 2,5 milliós budapesti agglomeráció.

A bűnözőket el kell kapni és megbüntetni. De ha a bűnöző megakadályozható szociológiai okok miatt válik azzá, akkor azok megszüntetésére is ugyanúgy törekedni kell, mint az elkapásukra.

Tudod, 21. század vagy mifene.

2013. aug. 18. 15:44
 25/51 anonim ***** válasza:
Te sem az intelligensek közé tartozol, mivel kiragadott fél megoldáson gondolkozol.
2013. aug. 18. 15:45
 26/51 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, lebetűzöm neked, mert nagyon butának tűnsz: a cigányok magyarok. Minden (általad említett) cigány magyar. Nincs hova menniük és nem is kellene nekik, mert itthon vannak, voltak és lesznek is.

Fogadd el, ne az interneten hisztipicsogj.

2013. aug. 18. 15:46
 27/51 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy ti fekete fehérben láttok mindent és "Aki nincs velünk az ellenünk van" elv alapján működtök.
2013. aug. 18. 15:46
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ők magyarok, akármennyire is mélymagyarkodtok. Tudom, hogy felétek értelmezhetetlen az a tény, hogy az etnikum nem minden (főleg így, hogy a magyarság nem más, mint kb. 20 nép keveréke a kazároktól a besenyőkön át a svábokig), de ez így van."

Attól lesz valaki magyar, ha a magyarnak nevezett nép befogadja őket. A befogadás alapjának az a minimuma, hogy azonosul a magyar szokásokkal, szabályokkal, törvényekkel. Ez a minimum. A papír még semmi.

A IV. Béla alatt betelepülő kunok TELJESEN UGYANAZT csinálták, mint most a cigányok, és a király ezért a kunok fosztogató részét mindenestül kihajította, és akik a fenekükön maradtak, azok maradhattak. Ezek a fenekükön maradó kunok voltak a mai Kunság területén, akiknek meg nem sikerült, azok Románia havasalföldi területén telepedtek le.

Historia est magistra vitae.

2013. aug. 18. 15:48
 29/51 anonim ***** válasza:
93%

Már alapvetően a felvetés hülyeség.

"Meg lehet figyelni, hogy a kisebbségeket védő embereknek sokkal több eszük van és sokkal kulturáltabbak, mint azok, akik gyűlölik a kisebbségeket."

Mert a médiába, köztudatba alapból úgy állítják be hogy "jajj szegény kisebbség", és erre játszanak rá még jobban azzal hogy mindenféle "cigányvédő" okoskodik, míg ellentétként csak a gyűlölködőket mutatják.

A tanult réteg is pont ugyanannyira utálja a cigányokat, csak sokkal kevésbé teszik szóvá, vagy ha épp normális módban is közlik a problémákat, akkor is rögtön le vannak nácizva.

Az meg hogy valaki "intelligens", nem jelenti azt hogy a saját honfitársának jót akarna, alapból a mai világban nem jótékonykodásból jutnak előbbre az emberek. A hű de nagy fajvédők meg legalább olyan képmutatóak mint a politikusok, mindkettő réteg csak kihasználja mind a magyarokat, mind a cigányokat a saját zsebe megtömése érdekében.

2013. aug. 18. 15:50
 30/51 anonim ***** válasza:
72%

Sőt, még borzasztóan tudatlan is vagy 15.

Először is, a cigányok nem magyarok, úgy, ahogy az arabok se franciák, a törökök se németek. Maximum a Magyar Köztársaság állampolgárai. De nem magyarok. (Mellesleg ők se vallják magukat magyaroknak, csak ha jogilag emiatt kedvezőbb nekik)

Szegénységben tartjuk őket?! Mégis mivel? Egy cigányasszony, aki megfial 12 tolvajt, több pénzt kap utánuk, mint amennyit egy tisztességes állampolgár keres.

Iskolázatlanság is teljes mértékben a cigányok saját döntése. Törvény írja elő, hogy 16? (nem tudom most épp mennyi) éves korukig a gyerekek iskolába járjanak. A cigánypulyák már 10 évesen lógnak iskolából, inkább lopni mennek. Pedig ott a lehetőség a tanulásra, és a civilizált életre, de nekik nem kell.

Biológiából se lehettél túl jó, ugyanis már születéskor eldől, hogy milyen személyisége lesz az embernek, és bár ezen hosszú idő alatt lehet változtatni, mindig megmarad, hisz belénk van kódolva, és cigányoknál nagyon szépen elő is jön.

Ráadásul mivel jó részük vérfertőzéssel születik, alapból teljesen képtelen normális lenni.

A történelem tudásod is röhejes, a cigányok már évszázadok óta ilyen életmódot élnek, nem most kezdtek el rabolni, régen is kifosztották a környéket ahol letelepedtek, csak régen legalább elvándoroltak, miután pusztítást végeztek. Mivel manapság már nem kivitelezhető a vándorló életmód, ezért ott lopnak folyamatosan, ahol élnek.

2013. aug. 18. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!