Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigányoknak nem kell fizetni...

Cigányoknak nem kell fizetni a számlákat, ingyen strandbelépő. Mi jöhet még?

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 14. 11:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

"És akkor a pár ezer forintjukért megölt öregek, Bándy Kata, Szögi Lajos, satöbbi le van sz.rva?

Hány idõs, magányos ember is fél?"

De, ezek is szomorú események! Azonban ezek nem következnének be, ha a cigányok tudnának hol dolgozni, tisztességgel el tudná tartani a családját, akkor nem rabolna ki öregeket. Senki nem jószántából folyamodik ilyen brutális eszközökhöz, de valahogy el kell tartaniuk nekik is a családot, ha már munkát nem kapnak bőrszínük miatt.

2013. aug. 14. 18:58
 32/42 anonim ***** válasza:
0%

"Kíváncsi vagyok te melyik népcsoporthoz tartozol..."

Magyar vagyok, és én szégyellem magam, hogy egy olyan országban élek, ahol valakit csak a bőrszín miatt ennyire megkülönböztetnek!

2013. aug. 14. 19:01
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

"Magyar vagyok"

Ne hazudj.

2013. aug. 14. 19:02
 34/42 anonim ***** válasza:
0%

""Magyar vagyok"

Ne hazudj."

Nem hazudok. De neked nem fogok magyarázkodni. Hiszel amit akarsz. Te rasszista vagy, sajnos ez a fajta gondolkodást nem lehet kinőni. Ha sikeres lennél az életben, elértél volna valamit, akkor nem lennél az, mert nem érnél rá ilyennel foglalkozni. Normálisan gondolkodó ember az elfogadja embertársait, bőrszíntől, vallástól függetlenül.

2013. aug. 14. 19:05
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

34.

Sok rossz tapasztalatom volt velük.

Volt idő ,amikor úgymond az egyén alapján ítéltem,sokáig naiv voltam , de mindig pofára estem.

Ha szembejön egy utcán ,előre felkészülök a legrosszabbra.

Az én szememben ő egy élősködő bűnöző

Nem tudok megbízni egyben sem.

2013. aug. 14. 19:09
 36/42 anonim ***** válasza:
Sokan zsigerből utálják a romákat, pedig meglepődnének, ha kicsit megkapirgálnák a felszínt. Én sem fogok egyet sem a keblemre ölelni, de pl a pécsi Gandhi Közalaítványi Gimnázium és Kollégium elég szépen felkarolja azon roma gyermekeket, akik( vagy akiknek a szüleik) éreznek annyi affinitást magukban, hogy kitörjenek. És van eredménye, mert rengeteg olyan fiatal kerül ki onnan, aki aztán később felsőfokú végzettséget is szerez. Nem egy emberről beszélek most, hanem több tíz, száz emberről. Csak az ilyen fiatalokkal senki nem példálózik.
2013. aug. 14. 19:12
 37/42 anonim ***** válasza:

"De, ezek is szomorú események! Azonban ezek nem következnének be, ha a cigányok tudnának hol dolgozni, tisztességgel el tudná tartani a családját, akkor nem rabolna ki öregeket."

Kérlek szépen, mégis hol, amikor a magyarnak sincs munkája? Ugyanezen munkanélküli nem cigányok mégsem rabolnak ki védtelen öregeket. Akkor a cigány miért teszi ezt?

"Senki nem jószántából folyamodik ilyen brutális eszközökhöz, de valahogy el kell tartaniuk nekik is a családot, ha már munkát nem kapnak bőrszínük miatt."

Munkát? Újra megkérdezem, mit és hol? De ha lenne is munka, ahhoz iskolába is kellene járni, ott betartani az alapvető társadalmi normákat, elvárásokat és együttélési szabályokat. A cigány erre képtelen. Ellenben hétről-hétre verik a tanárokat. Szerinted még mindig a bőrszín alapján nem kapnak?

Ott hever parlagon rengeteg föld, burjánzik az embermagasságú gaz. A kapát azt bárki tudja használni, Volner János is megmondta.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c6-cf..

6:58-tól elhangzik egy részleges megoldás. És ahhoz még iskolát sem kell végezni. Élelmezés nagyrészt meg is oldható.

2013. aug. 14. 19:18
 38/42 anonim ***** válasza:

61%-os!

Ha lenne munkahely akkor se dolgoznának,mert már hozzászoktak:

http://www.youtube.com/watch?v=Zfxe_gofNvA

Ennyit a te kis fajtád munkamoráljáról.

Még a saját portájukat se tartják rendbe.

És itt Miskolcon volt egyszer hogy Gazsi bement a hivatalba és felvette a több mint 100ezer forintos segélyt a sok gyereke után,majd megkérdezték tőle:

Gazsi,nem akarsz dolgozni?

Minek? megélek a f*>z0mból!

Ott van továbbá a közmunka:

Itt még egyszer se láttam cigäny közmunkást keményen dolgozni.

Csak támasztották a lapátot és ücsörögtek a fa alatt.

Persze ez a legkönnyebb kifogás a bőrszín.

De miért nem ölik a magyarok az országban az arabokat,kínaiakat,négereket?

Ők sem fehérek.

Hát persze ők nem terrorizálják a magyarokat.

Ja és miért van az hogy a börtönök lakói 90%-ban cigányok??

Vagy miért utasították ki Kanadából,Olaszországból és Franciaországból őket??

EZEKRE VÁLASZOLJ!!

Ha meglátok egy rabszállítót akkor szinte csak cigók vannak rajta.

Rasszista a bíró is,nemde?

Vagy a magyarok rákényszerítik a szorgalmas kis dolgos cigókat hogy gyilkoljanak és raboljanak??

Érdekes dédnagyanyámék 6-an voltak testvérek nagyon szegények voltak de nem verték ägyon a szomszédokat és nem tartották rettegésben a környéket.

A kínaiakat szerinted miért nem különböztetik meg az országban??

Amikor csicskáztatják az öregeket a cigók és ott tartják láncon és verik őket az szerinted emberi viselkedés?

Vagy az uzsorázás?

Ja persze szegény,hisz más a bőre akkor mentsük is fel,csinálhat bármit.

Szánalmas vagy!

2013. aug. 14. 19:30
 39/42 anonim ***** válasza:
A buszmegállóban mindig azt üvöltözik,hogy takarodjatok innen magyarok ez a mi országunk!
2013. aug. 15. 07:31
 40/42 anonim ***** válasza:

Te 61%os hol élsz te?

Nem a bőrszínük miatt nem kapnak munkát,szerinted melyik ép eszű vállalkozó foglalkoztatna egy seggh*lye előembert aminek a 8 általános sincsen meg,és a szoba közepére vizel meg sz*rik mivel nem ismeri még az angol wc-t sem?

Normális vagy te?

Képzeld a csoporttársam cigány származású,az ég világon nincsen sehol sem kirekesztve,az apja is villamosmérnök,és érdekes módon van neki munkája!

Itt bukik meg a baromságod hogy bőrszín miatt nem kap munkát meg előítéletek blablabla...Ha van tudás,szakértelem,úgy viselkedik mint egy ember ugyan annyi esélyel indul mint a többiek!

A lehetőségeik is megvannak rá hogy tanuljanak,kitörjenek,senki sem akadályozza meg hogy iskolába járjanak,sőt rengeteg segélyt,ingyen tankönyveket is kapnak

Csak ha nincsen meg az akarat hogy beilleszkedjenek,akármennyi segélyt költhetünk rájuk,kidobott pénz az egész!Jól el vannak a saját trágyalevükben,gyönyörűen eléldegélnek a segélyből amíg a normális ember húzza az igát naphosszat hogy meg tudjon élni,nincs is szükségük munkára

Ha a pénz még sem lenne elég bizonyos dolgokra,még kirabolnak pár járókelőt,vagy nyugdíjasokat,akiket aztán ösztöneiknek engedve meg is erőszakolnak az állatok,és probléma megoldva!

Ha meg valaki felemeli a hangját ez ellen válasz a RASSZISTA varázsszó,és máris fél Európa az itteni nagy nácizmustól meg elnyomástól hangos,és minden visszaáll a "normális" kerékvágásba

De ez a helyzet nem a cigányoknak köszönhető,ezek addig mennek el amíg engedi őket a lánc

Sokkal inkább azokat látnám fellógatva akik alájuk adták a lovat és most nem tesznek semmit csak röhögnek a markukba,meg a sok mocskos ajvékoló ballibsi jogvédőt akik folyamatosan szítják köztük a tüzet

Sok hülye sajnos el is hiszi hogy itt télleg rasszizmus van,mint a kedves 61%os

2013. aug. 15. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!