Hová tűntek a közkutak? Miért csak a cigány telepeken vannak közkutak? Nyugaton is ingyen adják a vizet? Jártam már sok helyen, de még a lakókocsi parkokban is fizetni kellett a vízért (pl: 5 perc zuhanyzásért)
A kedves németek foglalkozzanak a saját dolgaikkal, vagy ha annyira szeretik a cigányokat akkor tessék, fogadják be őket menekültként.
Akkor majd megtudnák.....
Közkutak erre is vannak, pedig cigányok nincsenek a környéken, sőt Budapesten is eljöttem pár mellett ma is.
Szóval léteznek ilyenek elég sok felé.
El pedig elzártak tényleg párat és a többiben csökkentették a nyomást.
Voltam falun eleget, hogy tudjam milyen, amikor a vízért ki kell sétálni a kúthoz. Hidd el, annyira nem jó móka, főleg kánikulában, amikor hamar fogy a víz.
"Miért csak a cigány telepeken vannak közkutak? "
Mi Budapesten lakunk és itt is vannak közkútak.
Mondjuk nagyrészt játszótereken, "közkertekben".
"Jártam már sok helyen, de még a lakókocsi parkokban is fizetni kellett a vízért (pl: 5 perc zuhanyzásért)"
A közkút az így néz ki:
Ezen Te nem tudom, hogy hol akarsz "tusolni" b..ki?
Vagy tudatosan adod elő a h...ét? Kempingekben Mo.-on is kell fizetni!
Én nem mondom, hogy jó móka, de van víz! Elérhető a lakosságnak...
Az is tény, hogy a városomban utóbbi években eltűntek a közkutak, kivéve egy két jól ismert utcát.
A másik zuhany példát azért hoztam fel, mert a vizet sehol se adják ingyen. Különösen igaz ez nyugaton.
Elhiszem sokan élnek nehéz helyzetben, de itt nem arról van szó, hogy megszűnt a víz ellátás, hanem csak csökkent a víznyomás vagyis 20mp helyett most 30 mp-ig kell állni a kút mellett.
Ebből országos botrányt csinálni, kicsit túlzás . Ráadásul nem is csak cigányok érintettek ebben a témában, ezért kiemelni, hogy cigányoknál elzárták a vizet enyhén rasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!