Hová tűntek a közkutak? Miért csak a cigány telepeken vannak közkutak? Nyugaton is ingyen adják a vizet? Jártam már sok helyen, de még a lakókocsi parkokban is fizetni kellett a vízért (pl: 5 perc zuhanyzásért)
Figyelt kérdés
Most hallottam, hogy már a német média is felkapta a Ózdi közkutak víznyomás csökkentését, ahol úgy írnak róla, mintha elzárták volna azokat. Miért kell ferdíteni?2013. aug. 5. 16:19
31/36 anonim válasza:
Kérdezőnek igaza van. Ráadásul az ilyen tálalás a cigányok között is szítja a tüzet. Tegnapi eset, utazok távolsági buszon (BAZ megye) , tele a busz, egy nagydarab cigányember meg elkezdte kóstolgatni az utasokat, hogy milyen udvariatlanok, mert a hájas gyereke nem ülhet le. Az mindegy, hogy akik ültek, vagy idősek voltak, vagy mentek a gyárakba (mint pl én, aki 8 órát áll). És akkor beköp egy ilyet,hogy :"Nem baj, így is túl sokan vagyunk, hagy pusztuljunk.." Gondolom látta a tv-ben az ózdi esetet is. Szóval rendkívül káros...a cigány már rasszizmust gondol bele abba,hogy a tömegben, a melegben nem áll fel senki,hogy leüljön a pujájával. (Fordított esetben sem láttam még soha cigó kiscsáládot felállni az ülésről bárkinek, de azért papolnak az illemről...). Nem tudom ennek, mi lesz a vége, de nem csoda, hogy ekkora szájuk van, és ez főleg a média felelőssége. Arról meg már nem is mondok semmit,hogy a DK is meglovagolta az ügyet, pedig szavaznék rájuk, de ilyenkor komolyan elgondolkozom,hogy nem kéne.
32/36 anonim válasza:
szavazz csak a szocikra, főleg Miskolcon, mert ha így folytatódik csődöl a város
33/36 anonim válasza:
Hihetetlen hogy kiforgatta ezt az esetet is a liberális média, megint csak a cigányok miatt. Miért kéne ezeknek a tetveknek ingyen kapni a vizet?
34/36 anonim válasza:
@00:06: Nem csak "ezek a tetvek" kapják ingyen a vizet, hanem mindenhol vannak ilyen kutak, ahol nincs vezetékes víz...
35/36 A kérdező kommentje:
tudtommal Ózdon nem csak cigányok laknak ... Kicsit rasszistának tartom, hogy a média mindenkit egy kalap alá vesz.
2013. aug. 8. 11:03
36/36 anonim válasza:
Akkor is csak azért lett így felfújva ez az ügy mert lakik néhány putris a környéken, és ha azokat éri valami "hátrány" akkor attól zeng a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!