Cigányoknak nem kell fizetni a számlákat, ingyen strandbelépő. Mi jöhet még?
Ruhában fürdenek....
Ilyet már láttam én is.
Aztán ha rájuk szól az úszó mester ,akkor még nekik áll feljebb, mert, hogy "az ő kultúrájukban így van és ne más döntse el, hogy miben fürdenek".
Kitessékelni meg nem tessékeltetheti ki a strand területéről, mert akkor hozza magával a megélhetési jogvédőket.
Nem baj, majd azok a strandok csődbe mennek ,meg is érdemlik.
Én ezért járok olyan helyekre, ahova nem engedik be őket.
Legyen szó strandról vagy diszkóról.
Persze, papíron be vannak engedve, de a valóságban nem.
szánalmas, ami a háttérben folyik. cigányok támogatása,
magyarok nyírása. Jobbik.
"Az ingyen lakásokat kihagytad"
Milyen ingyen lakás? Szociális alapon lehet bérlakáshoz jutni, nem bőrszín alapján! Az meg hogy a cigányságban nagy számban vannak rászorulók, arról a magyarok is tehetnek. Munkát nem adtok nekik, de szidjátok őket, ha nem dolgoznak. Tanulásukat szintén nem támogatjátok, ezért is nehéz a sorsuk és végső elkeseredésükben folyamodnak a bűnözéshez. Ha a magyarok egy része másképp állna hozzájuk, nem ez lenne a helyzet! Amíg azonban a rasszista szólamok hangoznak el, és mindenhol megkülönböztetik a cigányokat, addig ők sem fognak változni.
6.
Az Egyesült Királyságból nekünk ne oszd az észt.
A cigányok csak saját maguk tehetnek arról, hogy most itt tartanak.
"Minden ember saját sorsának a kovácsa."
Semmiféle felelősséggel nem tartozunk irántuk.
Engem nem érdekel már, mert egy idő után úgyis fellázad a magyarság.
Egyébként egy dolog ami nem aggasztó az a ruhában való fürdés, most ezzel mi a baj? Amikor az ausztrál kenu csapat volt Győrben a lányok ott is ruhában fürödtek...
"6.
Az Egyesült Királyságból nekünk ne oszd az észt.
"
Honnan? Magyarországon, egy kisebb városban élek, ha nem zavar. Köszönöm.
9.
Az más.
Szerinted ezek a cigányok hányszor mossák ki a ruhájukat?Vagy, akár a fehérneműt?
Amikor elmegy mellettem egy olyan büdösek, hogy majdnem oda hányok.
"az ausztrál kenu csapat volt Győrben a lányok ott is ruhában fürödtek..."
Mert a kajakosok/kenusok/evezősök viselnek ruhát sport közben.
Egyébként Győr pont rossz példa, itt elég nagy a cigányprobléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!