Miért tette tönkre a kormány a miskolci strandot? Ingyen belépő, ez komoly? Mit meg nem engednek.
Az ottani emberek éveket vártak rá, hogy legyen normális strand a városban, de így is másik városba kell mennie az embereknek.
Azért mert valakik kaptak ingyen belépőt , állítólag a Fidesz osztogatja ennek a célcsoportnak a belépőket.
Együtt érzek a miskolci emberekkel azért mert nálunk is ez a helyzet, ha strandolni megyek , akkor olyan helyre megyek ahol nem engedik be őket.
Az itteni strandon , ha elmegy egy család akkor együtt nem fürödhetnek ,mert valakinek kint kell lenni mindig aki vigyáz a csomagokra.
Szégyen ami ebben az országban megy.
Változtatni kellene sürgősen, mert ez mindennek a teteje...
Szavazóbázis.
Ez már a szánalom csúcsa, h ide jutottunk:S
Mondjuk ki rendesen hogy a cigányokról van szó.
Sajnos nem csak Miskolcon csinálják ezt hanem több helyen is.És tényleg igaz hogy ha vkit nem hagysz ott a csomagok mellett akkor a dakoták visznek mindent törölközőstül,pénztárcástul...
Én az ország másik felében lakom és , mint írtam itt is van ilyen.
Eddig azt hittem, hogy nálunk ilyen ökrök a strand vezetők vagy akik ezt megengedik,de , mint kiderült ,nemű
Meg is érdemelnék, hogy csődbe menjenek az ilyen helyek.
Azért, mert én meg kifizetem a jegyet plusz az én adómból fizetik az ő jegyét se.
Az meg csak hab a tortán, h viselkedni se tudnak.
Elhiszem, h nálatok megszokott, h beleszarunk a vízbe, megütjük az őrt meg stb,de nálunk nem.
Én miskolci vagyok:
Munkahelyek nyista,még arra sem képesek hogy visszaigazolják hogy nem vettek fel.
A tömegközlekedésen keményen kell fizetni,persze a magyaroknak,mert ha a cigók felszállnak akkor az ellenőr nem meri kérni tőlük a bérletet.
Mindenhol köpködnek és káromkodnak,a belváros sarkaiban h*gyoznak-sz*rnak.
A panel bérházakba pedig ilyen feliratok vannak,hogy halál a rákos magyarokra,büdös parasztok stb..
Az utcák tele vannak néha szotyihéjjal és ott bandáznak és úgy néznek rád mintha leprás lennél.
A bíróság előtt meg csak dakotákat látni,vajon miért?
És akkor ezt a drágalátos népet kell támogatni,csak azért mert sokan vannak és a szavazat számít a Fidesznek.
A polgármesterünk romániai magyar és inkább a román bandáját menedzseli mint a miskolciakat.
És ő volt az aki a saját portája előtt gyorsan megcsináltatta az utat,de az utca többi részén már nem.
Szóval ilyen emberek kormányoznak kis hazánkban.
Szólni nem lehet mert akkor mocskos rasszista lesz és a cigók alapból csoportban támadnak,egyedül félnek.
Bulgáriában és Romániában már elmondták hogy nem kérnek belőlük.
Olaszországban pedig ledózerolják a putrikat.
Bele se merek gondolni mi lesz a folyamat betetőzése.
Egyre több magyar vándorol külföldre és sokan nem is térnek haza.
'56 ban nem mentek ennyien külföldre mint most.
A cigányok meg egyre csak szaporodnak és dolgozni nem akarnak.
Társadalmi és gazdasági katasztrófához fog vezetni?
Ők lennének a rejtett erőforrás?
Mikor egy percet nem dolgoztak és nem is akarnak?
Ne feledjétek a zsidókat is sokan utálták és a végén az ártatlan nőket és gyerekeket is a túlvilágra küldték.
"Változtatni kellene sürgősen, mert ez mindennek a teteje..."
Miskolcon paradicsomi állapotok vannak a cigányságnak. A Fideszes vezetés meg azzal van elfoglalva, hogy Zsiga Marcell megkapja a tízen valahány trafikját, meg Kriza betonoztassa az útját a házáig az árvízkárosultak pénzéből.
Minden mást ott sz*rnak le ahol van. Közbiztonsági is nulla, szintén a cigányságnak dolgozva. Egyszer kiraboltak, egy barátommal, akit előtte még jól meg is vertek. 2,5 óra volt mire kijött a rendőrség, hogy amugy jól vagyunk? Vicc az a város. (Ez páréve volt) Változtatni pedig egy féleképpen lehet, 2014 X Jobbik, ennyi. Már nincs más lehetőség, minden kormány ugyan ezt a kivételezést csinálja.
" A cigányoknak talán nincs joguk strandra
menni? Na, látjátok, ezért tartanak minket
rasszistának, és még ti csodálkoztok! Miért ne
mehetne egy cigány strandra? Ha ingyen
mennek, az neked miért fáj?"
És a magyarok miért nem mehetnek?
Fizessék a hozzád hasonló liberráltak akkor!
Sõt, a házaitokat is írassátok rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!