Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU mit akar a cigányok és...

Az EU mit akar a cigányok és jogvédőik pénzelésével / biztatásával?

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

"(Másrészt Szögi Lajos hozzátartozói is fordulhattak volna jogsegélyért.) "

Már hogy fordulhattak volna? Ilyesmit csak cigányok kapnak. Ők nem azok.

2013. aug. 3. 03:13
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Tudod hatvanas azért kívánok neked ilyen szépet és jót mert nekem is lett 2 nagyon finom cigány szomszédom. Szóval lehet hogy hangyaf@.sz.nyit jobban ismerem a helyzetet mint te. Sejtésem szerint te valahol Budán élhetsz esetleg a rózsadombon ahol olyan ritka a cigány mint a fehér holló. Viszont elárulhatnád miért véded és szereted őket ennyire? Mondj legalább 1 pozitívumot amiért egyenrangúnak kellene tekinteni őket?
2013. aug. 3. 04:17
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Miért jön itt mindenki Budával és Rüzsadombbal?

Budapest agglomerációs körzetében élek.

Miért nem használok magyar betűszavakat? Talán mert nincsenek. (Jó, az szvsz-t leszámítva.)

2013. aug. 3. 04:23
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

Az EU-nak vannak direkt kisebbségi jogvédői.

Ezt kár tagadni.

Szerintem a kisebbségi (megélhetési) jogvédői munkakört azonnal meg kellene szüntetni, azért mert rendkívül káros a többség társadalomra nézve.

Ezek a jogvédők ugyanolyan ingyenélő , élősködők, mint akiket védenek.

2013. aug. 3. 09:52
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

"Mi az anyádér nem tucc egy magyar honlapon magyar betűszót hasznáni? He?"

A magyar helyesírás meg le van szarva.

2013. aug. 3. 10:05
 16/17 A kérdező kommentje:

Nekem a jogvédő a második példában szereplő embert ill. a TASZ-osokat jelenti.

Az első példád nem jó, mert a cigánygyilkosságok nem rasszista indítékú gyilkosságok voltak, hanem politikai haszonszerzés miatt megrendelt gyilkosságok.

2013. aug. 3. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Tudsz mondani egyetlen olyan EU-s normatívát, amit csakis etnikai hovatartozás alapján lehet megkapni? (Tehát csak cigányok kaphatják.)

A legjobb, ha a jogforrást is írod, de nekem már a pontos neve is elég, az alapján rá tudok keresni.

2013. aug. 4. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!