Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bizonytalan szavazók közül...

A bizonytalan szavazók közül ugyan mennyi lehet olyan, aki az egész rendszerváltási politikával és eredményével nem ért egyet és mást akar?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy a politológusok megdöbbennének, ha egy ilyen közvélemény kutatást kezdeményeznének,mert ez nem csak a környezetemben van így. Talán a választási közömbösség is ebből fakad akkor meg minek erőltessük!
2013. júl. 31. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a magyar társadalom 99%-a többet várt a rendszerváltástól, mint ami jelenleg van...
2013. júl. 31. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem kellene elgondolkodni azoknak, akik ugyan szeretnének tenni,de nem a fenn álló rendszer alatt!
2013. júl. 31. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
De, folyamatosan gondolkodnak az emberek, viszont attól még nem lesz jólét.
2013. júl. 31. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Magyar társadalom többségének logikája:

1944-1990: Ezek f szok.

1990-1994: Az előzőek mégsem voltak akkor f szok.

1994-1998: De.

1998-2002: Az újak is f szok.

2002-2006: Két f sz közül maradjon, aki már itt van.

2006-2010: Ezeket a f szokat most már tényleg nem lehet überelni.

2010-2014: Dehogynem.

2013. júl. 31. 14:22
 5/7 Ozmium42 ***** válasza:
Én ebbe a csoportba tartozok, de a magyar társadalom többsége szerintem nem, és a bizonytalanok sem. Sokan még most is egy pártot várnak, ami még nincs. Egyszerűen nem is tudják, hogy mit akarnak. Azt hiszik, majd lesz olyan párt, ami nem csak ígérget, és akkor majd rászavaznak, és happy end.
2013. júl. 31. 15:30
 6/7 futar48 válasza:

Az a baj, hogy a mindenkori hatalom befolyásolja a médiákat. Ezért kevesen tudnak arról, hogy létezik más megoldás is, nem csak a jelenlegi 2-4 fs közötti választás. Most a fúj kaka, éljen a szr van.

A világon mindenhol haldokolnak már a mostani rendszerek, próbálják mentegetni, de már nem fogják tudni, mert változni fog az emberek gondolkodása.

Egyébként a részvételi demokrácia az ami lesz, ami képes fölváltani a jelenlegit. Olvassatok róla! [link]

2013. nov. 1. 08:46
 7/7 A kérdező kommentje:
El sem hiszed, hogy idáig is mennyien és 2014 meg mégtöbben nem fognak . Ha a helyzet nem változik egyik oldalon sem akkor én is itt hagyom ezeket a gensztzerváltókat, megyek külföldre a gyerekek után és kormányozzák akkor a közmunkásokat.
2013. dec. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!