Amikor merev a farkam akkora fitymámat egész le tudom húzni nem is fáj de ugyan úgy fel tudom húzni a egész a makkra akkor ez most szűkület vagy még letapadás és még jobban lejeb kell menni-e?
Figyelt kérdés
Egyszer már kérdeztem csak nem jól tettem fel a kérdést2013. jún. 21. 19:29
1/5 anonim válasza:
tehát ha jól értem, merev állapotban a makkodat teljesen takarja a fitymád, de akadálytalanul hátra is tudod húzni de nem marad ott csak ha fogod?
2/5 A kérdező kommentje:
igen
2013. jún. 21. 19:49
3/5 anonim válasza:
ha nem fáj akkor semmi bajod, szimplán hosszabb a fitymád mind az átlag, ez sztem előnyös lesz a jövőben, de ha zavar akkor műttesd meg, de sztem nem nyúlnak hozzá ha nem kóros.
Látatlanba ennyit tudtam mondani ha van még kérdésed írj privit mert azt előbb meglátom, mint ha itt írnál.
4/5 anonim válasza:
Igen csak hosszabb a kelleténél, semmi más baj nincs.
5/5 anonim válasza:
Kérdező: Semmi bajod nincs :)
Előző: Mi az hogy hosszabb a kelleténél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!