Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Amikor merev a farkam akkora...

Amikor merev a farkam akkora fitymámat egész le tudom húzni nem is fáj de ugyan úgy fel tudom húzni a egész a makkra akkor ez most szűkület vagy még letapadás és még jobban lejeb kell menni-e?

Figyelt kérdés
Egyszer már kérdeztem csak nem jól tettem fel a kérdést

2013. jún. 21. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
tehát ha jól értem, merev állapotban a makkodat teljesen takarja a fitymád, de akadálytalanul hátra is tudod húzni de nem marad ott csak ha fogod?
2013. jún. 21. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
igen
2013. jún. 21. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

ha nem fáj akkor semmi bajod, szimplán hosszabb a fitymád mind az átlag, ez sztem előnyös lesz a jövőben, de ha zavar akkor műttesd meg, de sztem nem nyúlnak hozzá ha nem kóros.

Látatlanba ennyit tudtam mondani ha van még kérdésed írj privit mert azt előbb meglátom, mint ha itt írnál.

2013. jún. 21. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Igen csak hosszabb a kelleténél, semmi más baj nincs.
2013. jún. 23. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező: Semmi bajod nincs :)

Előző: Mi az hogy hosszabb a kelleténél?

2013. jún. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!