Fütyis kérdés: mi a különbség - tünetileg - a letapadás és a szűkület között?
Az én nagyobbik fiamnak le volt tapadva, nem tudtam hátrahúzni rajta a bőrt.3 éves volt amikor elvittem egy jó nevű sebészhez, meg is csinálta neki, de úgy, hogy csak félig lehetett hátrahúzni, mondván, hogy innen már tovább fog engedni:(Mondanom sem kell, hogy nem így lett.
Most lett 4 éves és múlt héten begyulladt csúnyán a kukija, elvittem ügyeletre, ott teljesen hátrahúzták neki a bőrt, nagyon sírt, még mindig érzékeny neki.
A kicsinek is le van tapadva, de az biztos, hogy ha egyszer elviszem a sebészhez, akkor kérem, hogy teljesen húzzák hátra neki, ne csak félig, ne kelljen neki is kétszer szenvedni:(
Szűkületet még nem láttam, de szerintem azt nem lehet csak úgy lefejteni és visszahúzni, biztos szükség van vmi egyéb beavatkozásra, hiszen ott szűk a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!