Mi a különbség a tesztek közt? (és még egy kérdés)
Kicsit gyanakvó vagyok magammal szemben, és szeretnék tesztet csinálni (nagyon nem kéne a gyerek). Ma körbenéztem DM-ben és volt teszt 500ért és volt 900ért is. Az árbeli különbség megbízhatóságot takar?
Mielőtt jönnek a kioktatások: 20 vagyok, 3 éve szedek tablettát, párommal ovuláció után pár nappal voltam együtt, de nem élvezett belém (de ugye az előváladék...)
Kicsit megijedtem mert elkezdtem barnázni mensi előtti 2 napban és ha jól tudom ez lehet baba jele. Persze mesim megjött most rendesen, de nem árt tudni a jövővel kapcsolatban egys-mást.
Sokféle véleményt fogsz kapni.
Szerintem nincs különbség a tesztek között, mindegyik a HCG hormonra reagál. Attól, hogy rrágább, nem feltétlenül lesz jobb. Nekem pl 100 Ft-os tesztem volt, az is kimutatta a terhességet a vért vérzés napján.
A legfontosabb különbség az érzékenység, amit fel is tüntetnek a teszteken. Vannak 10-es, 20-as, 25-ös és 50-es éerzékenységű tesztek. Én azt javaslom, hogy 10-eset vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!