Fitymafék, vagy szűkület?
Évekig nem tudtam hátrahúzni a fitymámat, ám pár évvel ezelőtt, némi erőltetés hatására sikerült. Akkor megnyugodtam, ám most, hogy lenne valami szerepe is a becses szervnek, újra felmerült a kérdés.
A probléma ugyanis az, hogy merev állapotban feszülő érzés van hátrahúzott bőrrel, ám a fitymám mellett felmerült gyanúsítottként a fitymafék is, ami láthatóan húzódik.
A kérdésem leginkább arra vonatkozik, hogy nyújtással tud hosszútávon javulni az ügy, vagy rá kéne vennem magam a műtétre? Lehet, hogy éles bevetésben elszakadna a fék?
Mivel nem vészes az ügy, ezért szeretném leginkább elkerülni a dokit.
A fitymaféket ha rövid, akkor meg kell műteni, mert akció közben elszakadhat és az nagyon fájdalmas. (A műtét rutinműtét, érzéstelenítő injekcióval, ami nagyon fájhat, de utána semmi vész.. átvágják és összevarrják a heget)
A fitymaszűkületet pedig körülmetéléssel szokták kezelni. A szűkület hosszú távon nagyon káros lehet.
Kérdező, figyelj arra, milyen veszélyes a féligazság, mint műfaj!
Sokkal veszélyesebb a teljes hazugságnál, mert annál már az elején lehet sejteni legtöbbször, hogy teljes átverés, a féligazság meg alattomos, sunyi!
Egy válaszoló egyik mondata:
"A fitymaszűkületet pedig körülmetéléssel szokták kezelni. A szűkület hosszú távon nagyon káros lehet."
Nézzük a mondatot normálisan: a fitymaszűkület LEGSÚLYOSABB FORMÁJÁT, A TELJESEN HEGES, GYULLADT ELŐBŐR ESETÉN, LEGINKÁBB CUKORBETEGEKNÉL körülmetéléssel szokták kezelni."
Ez az igazság, így ebben a formában.
Amikor egy szűkület nem durva, akkor ARÁNYOS problémamegoldás használnak a CIVILIZÁLT helyeken.
Tágítják a bőrt, ha nem heges és csak enyhe a szűkület. Vagy plasztikázzák, esetleg bemetszik, vagy létezik a részleges körülmetélés, amikor csak a beszűkült részt, az elejét csippentik le. Így hamarabb gyógyul és kevesebb érző ideg és védő bőr tűnik csak el.
"A szűkület hosszú távon nagyon káros lehet."
A féligazság műfajának egy igen agresszív megspékelése: amikor ijesztget/fenyeget is. Hogy érezd, cselekedned kell és ugye azt is megmondták, hogy hogyan.
De vigyázz, kinek hiszel, szerintem.
Vagyunk itt páran, akik a teljes körülmetéléssel rosszul jártunk. Érdemes ránk hallgatni, azokra a nőkre, akik meg itt meg ezernyi helyen propagálják a nagy csonkításmániájukat, azokat meg legjobb nagy ívben elkerülni....
Köszi a választ!
Nyugi, körülmetélést semmiképp nem fogok csináltatni, egyelőre megpróbálom kihozni belőle a maximumot nyújtással, aztán ha továbbra sem az igazi, lehet hogy csináltatok egy bemetszést.
Amúgy rájöttem, hogy a fékem rosszabb, azt sajnos valószínűleg műteni kéne... :S
*szerintem* lehet nyújtani.
Próbáld meg azt, hogy megfogod két kézzel, és – meglepő módon – előre húzod, amilyen hosszúra fájdalom nélkül engedi. Ha a féket akarod nyújtani, akkor természetesen inkább előrefele húzod ezt az „ormányt”, ha a szűkületet szeretnéd inkább javítani, akkor pedig a fityma nyílását próbáld kifeszítve tartani.
Mindig pár percig, tiszta kézzel és tiszta pénisszel, rendszeresen ismételve, nem erőltetve (!!!), ne fájjon, csak legyen feszes.
Szűkületet tuti lehet ezzel javítani, személyes tapasztalat szerint pedig a fitymafék is tud pár millimétert hosszabbodni (ami a fék esetén pont elég is tud lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!