Lehetséges-e, hogy a fitymafék rövidség fityma szűkülethez hasonló tünetet képez, vagy ez fityma szűkület?
Ne haragudjatok, tudom, hogy millió ilyen kérdés van, és a lényeg, hogy menjek el orvoshoz, és higgyétek el, el is fogok, de ebben is kérnék tanácsot, hova, kihez?
No akkor a kérdés lényege: Teljesen átlagos péniszemen a fitymafék meggyőződésem szerint messze túl rövid. Erekció esetén épp hogy lecsúszik a makkról, vissza már csak kínnal megy a bőr. E mellett, amíg a makkon van, a fityma nem nagyon, de szorosan tapad, lehúzva pedig vastag és szűk gyűrűt képez a makk alatt,enyhén meg szorítva a testet. Ez vajon csak annak eredménye, hogy a fék rövid, vagy még a fityma is szűk? Mivel nehezen csúszik le a bőr, nem is szoktam erőltetni, így elég érzékeny alatta. Okozhat ez fájdalmat petting közben? (olvastam, hogy az óvszer -mivel alatta nem húzódik a bőr- ezt megoldja)
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is, kíváncsi vagyok a problémára, és annak megoldására is!
21/F
Hali!
Ha a féked csak előrebiccentené a makkodat, akkor azt mdanám, h. ez csak rövid fitymafék, de mivel írod, hogy van ott lehúzott fitymánál némi gyűrűsödés is, az nagy vszséggel fitymaszűkület. Na most a fitymaszűkület és a rövid fitymafék -- ha mind2 fennáll, megfigyeléseim és vizsgálataim alapján -- le7 összefüggő és egymástól különálló is. Ez alatt azt értem, hogy le7, hogy a rövid fék -- a fitymába olvadás után, mivel az több ágra oszlik -- a gyűrűben folytatódik. Ebben az esetben a fék átvágása (emellett esetleg pluszban némi fitymabemetszés) megold6ja magát a fitymaszűkületet is. Ha vixont különálló, akkor a két dolgot egymástól külön kell majd kezelni, ebben az esetben külön a féket és külön a fitymát is be kell metszeni, ha indokolt.
˙
Azt javaslom, tanulmányozd az erről szóló publikációimat, és ha van kérdésed, >>priviben neked is állok a szíves rendelkezésedre! :-)
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
Üdv: EE
Fitymafék lefejtése saját kézzel.
A fitymát lehúzod, majd a bal kéz mutató és középső ujja közé veszed a fitymaféket, és a makkot, a másik oldalon, a hüvelyk ujjal megtámasztod. Így a makkot a három ujjad tartja. A jobb kezed hüvelyk ujjával a fitymaféket, a fitymafék kezdetéhez minél közelebb óvatosan, kicsit erősen húzod. Egy alkalommal csak keveset kehet és szabad lefejteni. Vérzés és szakadás nélkül kell a műveletet végezni! Érezni lehet a fitymafék leválását. A művelet utáni fájdalom nem, vagy alig érezhető. A műveletek végén, a fityma teljesen hátrahúzató lesz anélkül, hogy a makk meggörbülne. Ha van fitymaszűkületed, akkor az is megszűnik.
Részleges eredményeidet is írd meg. A sikeres eredményedet tedd közzé, hogy más is alkalmazhassa ezt az egyszerű módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!