Balikacsanya kérdése:
Nem tudom hogy fityma szükület vagy más gondom van e de ez normális?
2013. ápr. 21. 20:50
1/6 anonim válasza:
Fitymaszűkület és nagyon nem normális. Ez minél előbb kezelést igényel.
2/6 anonim válasza:
Hali!
Megnéztem mind3 képet alaposabban is. Szvsz ez fitymaszűkület és rövid fitymafék kombó. Első ránézésre nem túl pozitív a látvány, nem tudom, ténylegesen hogy műxik nálad és nem-e dagad fel a fityma, miután hátrament a makk mögé,... (már ha hátramegy 1általán... do.Ob)
Mióta ilyen és hány éves vagy am.?
Üdv: EE
3/6 A kérdező kommentje:
13
2013. ápr. 22. 16:05
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert hülye voltam és nem figyeltem oda rá eszembe nem jutott volna hogy ilyen gondjaim is lehetnek tőle de kb. 1-2 éve
2013. ápr. 22. 16:45
6/6 anonim válasza:
Ez azért már egy komolyabb fajta szűkület, azt ugye tudod!? Uakkor az is tény, hogy növésben vagy, tehát még nem teljesen reménytelen a helyzet, hogy ezen még lehessen változtatni, bár nem könnyű feladat, látván, milyen ez a szűkület most!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!