Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez normális ilyen korban?

Ez normális ilyen korban?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és július 2.-án töltöm be a 15-öt és azt szeretném kérdezni hogy normális-e az hogy a péniszem "alap állásba" 6-7 cm dde inkább 7. És mereven pedig általába 10-11 de van amikor annyira föláll hogy 12 cm ez normális ilyenkor? 14/F

2013. febr. 23. 23:55
 1/6 anonim válasza:
jaja...ne aggódj, lesz még nagyobb is.bár az enyém 14 éves koromban 16 cm volt, most is csak max 17.5 jó indulattal, de sztem nem lesz nagyob...a tied egyenletesen fog nőni..szóval fel a fejjel :) (15éves vagyok most)
2013. febr. 24. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez most normálisnak tűnik.Aggodalomra semmi okod,a lendületes növekedés most kezdődik,pár évig el is tart .
2013. febr. 24. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van, normális.
2013. febr. 25. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:

alapból két féle pénisz van a hús pénisz az lankadtan is nagy és ha merev lesz akkor pár centit nő(mondjuk lankadtan 9 cm és állva meg 13cm),a vérpénisz meg lankadtan kicsi és ha áll akkor sokszorosára nő(tehát 6 cm és ha áll lehet 16,18 cm is).

Aztán még itt van az hogy igen fiatal vagy és azt mondják aki kisebb növésű,az később érő is sokszor,és kisebb is a pénisze.Amúgy meg 15-16 éves korban amikor már olyan 180 cm magas köülire nyúlnak a fiúk akkor szokott sokat nőni a péniszük.Nem tudom te milyen fejlettségű vagy.

2013. márc. 1. 20:47
 5/6 A kérdező kommentje:
hát 160 cm vagyok ha ez fontos
2013. márc. 2. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor még arányos is. 12 cm bőven elég, de mivel még fiatal vagy, simán fejlődhet még centimétereket. Nem működik jól, vagy mi a probléma szerinted ?
2013. márc. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!