Az EU mit akar a cigányok és jogvédőik pénzelésével / biztatásával?
Az EU nem tesz ilyet. Egyes államok kormányai tesznek ilyet.
BTW a jogvédő neked miben merül ki?
Azt, hogy nem engedik, hogy legyen mégegy olyan, mint Tiszalökön, vagy egy Nagycsécsen?
Vagy azt, hogy egyes estekben az ügyész (jogvédő?) segítségével egy bűnöst felmentettek a bíróságon? (Ezer ilyen van, nem csak cigányokkal.)
"Az EU mit akar a cigányok és jogvédőik pénzelésével / biztatásával?"
Első, de nem utolsósorban hegedülni a TE idegeiden.
A BTW az mi vagy ki lenne?
Ha rám gondolsz, akkor a tiszalöki és csécsei esetre kontrázva esetleg Szögi Lajost miért nem jogvéded?
Írtam már de neked még egyszer: remélem melléd költözik 1 rakat putris cigány és akkor megismered valódi énjüket,már ha véletlen nem te is az vagy.
BTW (angol betűszó, jelentése: egy szó mint száz, vagy szó mi szó; az egyébkéntet is behelyettesítheted a helyére)
De igazából úgy használják (főleg interneten), mint én.
Elválasztja a két gondolatot.
Egyébként (vagy BTW kinek hogy tetszik) nem jogvédek senkit. Csak példákat hoztam fel. (Másrészt Szögi Lajos hozzátartozói is fordulhattak volna jogsegélyért.)
A jogvédelem nem cigányok kiváltsága.
A jogvédők sem csak őket védik.
Ha megkeresel egy ügyészt, mert "rossz fát tettél a tűzre" ő ugyanúgy azért fog beszélni, hogy ne büntessenek meg téged, vagy ne annyira amennyire tennék alapból.
"Írtam már de neked még egyszer: remélem melléd költözik 1 rakat putris cigány" - ÉS EZZEL MEG IS OLDOTTUNK MINDEN PROBLÉMÁT. IGAZÁN HIÁNYPÓTLÓ LENNE. NEM LEPŐDÖK MAJD MEG, HA TE IS KÖZTÜK LESZEL.
"Azt, hogy nem engedik, hogy legyen mégegy olyan, mint Tiszalökön, vagy egy Nagycsécsen? "
Miért nem engedik?
"BTW (angol betűszó, jelentése: egy szó mint száz, vagy szó mi szó; az egyébkéntet is behelyettesítheted a helyére) "
Mi az anyádér nem tucc egy magyar honlapon magyar betűszót hasznáni? He?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!