Nem értek pár dolgot elmagyaráznátok?
1. amit nem értek: Hogy, hogy szavaznak még a MSZP-re a 8 év után is?
2. A jobbikot miért titulálják "náci"-nak?
Ennyi lenne, üdv.
@ 20.:
Iszonyatosan fárasztó vagy ám...
"Értem, tehát volt egy hozzászólás rögtön utánad és egyértelmű volt, hogy rólad van szó ..."
NEM, NEM volt egyértelmű. A szöveged annyira értelmezhetetlen volt, hogy nem láttam összefüggést a két válasz között. EZÉRT néztem végig az előző válaszokat, hogy van-e 76%-os válaszoló.
"Próbáltam idézni a te gondolkodásodat is, miszerint egyesek azért nevezik náciknak mert könynebb leírni különben is hasonlítanak rá ... Szóval ha ezek után se tudod, hogy kiről beszél a hozzá szóló, akkor feltételezhető, hogy nem is akarod tudni ."
MELYIK HOZZÁSZÓLÓ???
"Vannak % és vagyunk oylan értelmesek, hogy felismerjük, hogy ki kinek válaszol . Te esetedben pedig nem kell túl következetesnek lenni."
A magyarázkodásod neked bizonyára elfogadható, nekem nem.
"Mint írtam, te magad is felfogtad, hogy neked írtam amit írtam. így az üzenet célba ért."
Fentebb leírtam, hogyan; akár figyelmen kívül is hagyhattam volna, gondolván, biztosan nem nekem szól.
És most is hiába tudom, hogy KINEK céloztad, ha még mindig nem tudom, hogy MIT AKARSZ.
Ha kulturáltan akarsz beszélgetni, akkor légy szíves, tedd azt. Egyéb esetben nem fogom feleslegesen pocsékolni tovább az időmet.
Ki fogom pihenni magam, de nem futok neki még egyszer.
Ha te képtelen vagy normálisan leírni, amit szeretnél, akkor tanulj meg rendesen fogalmazni.
Az pedig, hogy normális magyarázat helyett csak veszekszel, azt mutatja, hogy eszed ágában sincs NORMÁLIS párbeszédet, KONSTRUKTÍV vitát folytatni.
Én ebből nem kérek.
Megjegyzem, ezt látom több kérdésnél is: a "vitázó" felek folyamatosan félreértik egymást, két malomban őrölnek; a felhasználók jó része csak köpködni jár ide, vagy unalomból. Ettől nem leszünk előrébb.
Rendben. További szép délutánt neked. :)
És minél kevesebb értelmetlen párbeszédet.
Egy kicsit eltérnék az alapkérdéstől, és erre reagálnék:
"Na ,de a cigánybűnözés nem azt jelenti, hogy csak a cigányok bűnöznek meg, hogy minden cigány bűnöző.
Azt jelenti, hogy vannak tipikusan olyan bűntettek amiket az esetek jelentős többségében cigányok követnek el. "
A kormányzati pénzek elsikkasztását vagy mutyizását többnyire magyarok végzik. Akkor most van "magyarbűnözés"?
Mire gondolsz amikor meghallod ezt a kifejezést, pusztán azért, hogy valaki azt jelezze, hogy ezt a bűnözési formát magyarok követik el többségében?
Nem érzed azt, hogy ez a kifejezés RÓLAD is szól és hogy jogtalan?
Csatlakozom az előző válaszolóhoz.
Egyúttal egy másik tényre hívnám fel a figyelmet: Az egyik "roma jellemzőként" szokták beállítani a családon belüli szexuális aktust, azaz a vérfertőzést.
HOLOTT ez - bár sajnálatos, de - MINDEN népre jellemző.
"Tény: Az otthon messze a nem a legbiztonságosabb hely. A legtöbb nemi erőszak az áldozat otthonában, illetve otthonának környékén történik. Az elkövető az esetek túlnyomó többségében az áldozat ismerőse vagy rokona."
A 2. legveszélyesebb hely pedig ilyen szempontból az ISKOLA. Márpedig a tanárok többnyire NEM romák. Mégsem mondjuk azt, hogy ez a "magyarbűnözés" vagy az "amerikaibűnözés" stb. kategóriába tartozik.
"Az iskolákban sok lány szenved pszichológiai erőszaktól, megfélemlítéstől és megalázásoktól. Előfordul, hogy a lányokat diák társaik szexuálisan zaklatják, a tanáraik jobb jegyeket ajánlanak nekik szexuális szolgáltatásokért vagy akár megerőszakolják őket a tanári szobában."
A családon belüli nemi erőszakra pedig egy gyalázatos magyar példa:
"Különösen aljas, családon belüli erőszak ügyét a Dabasi Városi Bíróság tárgyalja. Ítélethirdetés májusban várható. N. Levente, a Magyar Gárda felesküdt tagja, feleségével együtt éveken át brutálisan bántalmazta és rontotta meg rendszeresen saját, vér szerinti lányát. A szexuális erőszak 2006-ban kezdődött."
Forrás (és folytatás): [link]
Több hírportál is foglalkozott az üggyel, pl. ez is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!