Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először megyek nőgyógyászhoz...

Először megyek nőgyógyászhoz (Debrecenben) Elmagyaráznátok pár dolgot?

Figyelt kérdés

Kb. semmit nem tudok az egészről úgyhogy légyszi ne nézzetek hülyének. Azt megtudtam hogy ki a körzeti nőgyógyász, csak hozzá mehetek? És ha igen akkor hova, utána kell néznem hogy hol rendel? Ez így ingyenes? Meg ami eszetekbe jut azt írjátok le légyszi, nagyon köszi!

15L

2011. júl. 4. 04:28
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi, mégse tudtam meg hogy ki a körzeti, csak itt van magánrendelője...de akkor honnan tudom meg?
2011. júl. 4. 04:37
 2/7 anonim ***** válasza:

tini ambulanciát keres 15 évesen. (googlezd be és kifogja dobni hova kel menned és kikhez és mikor rendel)

Ingyenes természetesen mert még pici vagy.

valami problémád van esetleg vagy fogamzásgátló ügyben?

22/f

2011. júl. 4. 04:55
 3/7 A kérdező kommentje:
pici :D nem, csak valami fertőzésem van szerintem. amúgy köszi :)
2011. júl. 4. 05:02
 4/7 A kérdező kommentje:
megvan, találtam sztk-s gyermeknőgyógyászokat :DD
2011. júl. 4. 05:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Igy van az kell a piciknek !

Fertőzésre valószinüleg Canesten-t fog felirni az orvos bácsi

22/f

2011. júl. 4. 05:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!A bethlen utcán van nőgyógyászat,ott rendel 2 doki,akik 18 év alatti lányokat vizsgálnak.Oda is mehetsz,illetve a klinikán van még.Én inkább az előzőt ajánlanám.
2011. júl. 4. 06:14
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi!akartam kérni időpontot, de azt mondták mindenképp kell szülő. de én anya nélkül akarok menni :(
2011. júl. 5. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!