Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hónalj! Elmagyaráznátok?

Hónalj! Elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés
A hónaljam nagyon büdüs mindig!szoktam használ dezodorokat de nem sokat ér ! ha a hónaljomon a szőrt rajta hagynám kevésbé lenne büdös?
2010. okt. 15. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem! inkább ellenkezőleg. a szőrödön megtapad az izzadság.

Vannak olyan deok amik szart sem érnek, én inkább stiftet szoktam használni. A golyós deok sem olyan jók szerintem.

De viszont ha bemész egy gyógyszertárba javasolnak neked a hónaljra deo-krémet. Én is használok ilyet és nem izzadom, ha pedig le is izzadom nem büdi, és nem látni a ruhámon sem.

Szóval nyugodtan menj el egy gyógyszertárba és kárjél izzadás elleni készítményt.

2010. okt. 15. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem gombás.
2010. okt. 15. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy kombás, de ha sokat izzadsz is, akkor az az izzadságmirigyek túlműködése(nem ritka betegség), gyógyítása pl. lézeres kkezeléssel lehetséges. A szőr rosszabb, hiszen akkor azon is csak megtapad az izzadság. Segíteni a bőrgyógyász tud.
2010. okt. 16. 01:48
 4/9 anonim ***** válasza:
a szőrnek semmi köze hozzá,hogy izzadsz,hagyjátok már ezt a csupaszítási örületet,van aki erősebben izzad és gyógyszertári szerhez folymodtam és az segített.Leírom a nevét,Solutio Antisudorica,na rólam folyt ezerrel a víz,frissen borovált,tehát előző nap v. aznap borotváltra ne használd és sérült a felület akkor ott hagyd ki,fülcucára kensz belőle fürdés után egy kis mennyiséget,(lehet kicsit csíp,ha nagyon akkor hintőpor,vagy mosd le,ez ritka eset)és kész,másnap meg simán sprayt,v. dezodort használsz és kész,kihagysz egy estét,szóval nem használod és megnézed mennyit izzadsz másnap,ha igen akkor minden eset kicsit kenhetsz,ha alíg izzadsz,akkor meg heti pár nap alkalmazás is elég.Lényeg este használd,másnap meg sima sprayt.Olyan 500 Ft simán a gyógyszertárba meg tudod venni.Nekem bevállt.
2010. okt. 16. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
mármint minden este kensz ezt akartam írni,nem estét.
2010. okt. 16. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
VÍZ ÉS SZAPPAN CSODÁKRA KÉPES!!!!!
2010. okt. 16. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
dezodor helyett kend Canestennel egy nap 3x-4x.
2010. okt. 17. 00:42
 8/9 anonim ***** válasza:

A dezodor csak tüneti kezelés.

Az oka rendszerint vagy bőrbetegség, vagy idegrendszeri probléma(stressz), vagy nem megfelelő táplálkozás. Bár utóbbiban nem vagyok biztos.

A lényeg inkább az okot kellene tisztázni és helyrehozni, mint "felületkezelni".

2010. okt. 17. 01:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Szőr:

feladatai: védelem és az izzadság elvezetése (a felület növelésével gyorsítja a párolgást)

A hónalj azért kellemetlen szagú, mert a nedves környezetben jobban szaporodnak a kül. baktériumok, amik ezt a szagot okozzák.

Magyarul: ha van szőr, akkor csökken a kellemetlen szag kialakulása.

Persze lehet gombás fertőzés is. Én a helyedben felkeresnék egy orvost, ha már a dezodor sem használ.

2010. okt. 23. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!