Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Urak! Nálatok mennyire vált...

Urak! Nálatok mennyire vált be a hónalj kiborotválása?

Figyelt kérdés
Csökkent-e az izzadás, az izzadtság-szag? (Ez utóbbi alatt azt értem, hogy ha aznap többedszer izzadtam meg, a reggeli dezodor gyakorlatilag hatástalan volt.) Ti is naponta borotváljátok?
2010. júl. 29. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Szia, ha nagyon izzadsz, próbáld ki a Solutio Antisudorica-t.
2010. júl. 29. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Kiborotválásról nincs szó, de pl. szakállnyíróval érdemes egészen leszedni.

A Sol. Antisudorica lényegesen lecsökkenti a keletkező izzadság mennyiségét, de a szagát nem, tehát kell egy jó dezodor is. Itt van, hogyan kell használni, különben hatástalan:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

2010. júl. 29. 12:44
 3/8 Jovanny válasza:
Én úgy havonta 1-2szer borotválom, előtte pajeszvágóval leszedem,úgy könnyebb. Sűrűbben feleslegesnek tartom, nem nőlolyan vészesen gyorsan. Bárez valószínűleg egyénfüggő.
2010. júl. 29. 12:55
 4/8 yuda ***** válasza:
Véleményem szerint óvatosan kell bánni a radikális izzadásgátló szerekkel,hiszen az izzadás természetes folyamat és a radikális gátlása visszájára fordulhat-tehát inkább azt tanácsolom,használj naponta többször,de általános szert -és borotváld ha jól esik,az izzadásban ez nem játszik döntő szerepet,mert a bőröd izzad, nem a szőr. :)
2010. júl. 29. 13:46
 5/8 Jovanny válasza:
100%
Ez igaz, de a szőrön telepednek meg leginkább azok a baktériumok, amik az izzadtság szagáért felelősek, ha jól csalódom.
2010. júl. 29. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bevált! Rajtam sajnos dús,hosszú és erős szőr van,ami elégé leköti az izzadtságot.Az igaz,hogy nem a szőr izzad,de megtartja a nedvességet.Én nem csak hónaljat hanem egész mellkast,hasat borotválom és sokkal kellemesebb,jobb érzés,főleg izzasztó melegben.Ja,és én is általában naponta borotválom.
2010. júl. 29. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Abszolút! Azóta nincs bűz és még esztétikusabb is. Már nem is tudnék létezni hónaljkutyával. 2-3 napnta vágom le Philips Bodygroom-mal.
2010. júl. 30. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejött, kb hetente borotválom, a szag az csökkent, az izzadás nem. De szerintem is esztétikusabb.
2010. aug. 2. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!