Lányok! A hónalj szőrösen, vagy szőrtelenül?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Nektek melyik jön be jobban? Csak nem tudom, hogy leborotváljam e, vagy sem...2011. júl. 19. 19:47
1/24 anonim válasza:
nekem inkább a férfiasabb emberek jönnek be,szóval ha már választani kell,legyen inkább szőrös.
3/24 anonim válasza:
A hónalj szőrtelenül a legjobb. Arcon a borostát szeretem.
Mellkason csak egy kis szőr, nem a jetifélét. De az sem baj, ha nincsen. igazából nekem ez mindegy, inkább legyen izmos.
6/24 anonim válasza:
Lehet rajta szőr, de ne egy 10 centis kutya legyen... Ha van szőr akkor legyen rövidre nyírva, vagy inkább egyáltalán ne legyen.
Legalábbis szerintem. Egy pasi meg nem a hónalj kutyájától lesz férfias. :DD
8/24 anonim válasza:
Nekem a vállam, és a hátam is szőrös meg a seggem is az, de még az ujjaim is. gázos?
9/24 anonim válasza:
Nem attól férfi a férfi hogy szőrös hónalja van. Ugyan már... Ilyen nagy melegben ráadásul tényleg nem is ajánlott meghagyni.
Ha nem is a lányok miatt,de szerintem inkább elő a borotvával!
10/24 anonim válasza:
20:05-ös nem téged láttak tolna megyében mátranováki fanyűvő néven? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!