Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon ciki szőrösen menni...

Nagyon ciki szőrösen menni nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Most valahogy nincs kedvem gyantáztatni.

Borotválni, szőrtelenítő krémezni meg nem akarok.

Ilyenkor mit gondol magában az orvos? Nem fut át az agyám, hogy milyen egy igénytelen ez a nő?

2010. jan. 27. 15:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Külső szemmel azt mondanám hogy nem ciki..de azért ne menj el úgy..én sem mennék
2010. jan. 27. 15:09
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem, mert te számára páciens vagy, nem egy NŐ. Az, hogy te az intim területeket borotválod vagy sem, az nem igénytelenség kérdése, hanem ízlésé.
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Hidd el az orvos naponta elég sok szőrős nemiszervvel találkozik,nem te lennél az első,és az orvos nem olyan szemmel néz a betegére!! gondolod,hogy a 70 éves mamikák is frissen gyantázva érkeznek? :D Amúgy meg miért számít,hogy mit gondol?
 4/16 A kérdező kommentje:

lehet, hogy azért megcsináltatom.

köszi azért! :)

2010. jan. 27. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Sőt, ha középkorú az orvos, még olyan időben kezdte a pályáját, amikor a többség szőrös volt.
2010. jan. 27. 15:15
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

A büdös nagy igazság az, hogy a nőgyógyászok általában nem nézik jó szemmel a szőrtelenítést. Ahogy a tamponhasználatot és a tangabugyit sem.

Menj úgy, ahogy neked kényelmes. Én mindig leborotválom frissen, mielőtt megyek, mert nekem így kényelmes.

2010. jan. 27. 15:16
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Mikor értitek meg, hogy a dokit nem az érdekli, hogy szőrös e vagy sem ?

Kérdezd meg az orvost,ő is azt fogja mondani, hogy az a szőr nem véletlenül van ott :-)

Egyébként meg, ha nem akarsz vele "szenvedni" akkor ollóval vágd rövidebbre, és kész! :)

2010. jan. 27. 15:17
 8/16 A kérdező kommentje:

az igaz, csakhogy én fiatal vagyok, az én korosztályomban ez nem divat.

én is le szoktam szedetni, csak most valahogy nincs kedvem ezzel kínozni magam.

a mamikákról meg úgyis mindenki tudja, hogy nagy valószínűség szerint nincs nemi életük.

de lehet, hogy rólam is ezt gondolná, az olyan ciki lenne.

2010. jan. 27. 15:17
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem lett volna nemi életük azoknak, akiknek szőrös a nemi szervük akkor te sem tudnál itt hülyeségeket kérdezni!

:D

2010. jan. 27. 15:27
 10/16 A kérdező kommentje:

ha-ha. :D

de régebben más volt a divat. :)

2010. jan. 27. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!