Nagyon ciki szőrösen menni nőgyógyászhoz?
Most valahogy nincs kedvem gyantáztatni.
Borotválni, szőrtelenítő krémezni meg nem akarok.
Ilyenkor mit gondol magában az orvos? Nem fut át az agyám, hogy milyen egy igénytelen ez a nő?
mert melyik az a fiatal férfi, aki szívesen lenne együtt egy szőrös nővel?
igazából nem is az a feltételezés zavarna, hogy nincs barátom, hanem az, hogy így elhanyagolom magam.
a nőgyógyász nem azt nézi h mennyire szívesen lenne veled együtt, hanem a hüvelyed és a méhed és az ehhez kapcsolatos dolgok állapotát. azért mert te szőrösen mész el hozzá, ő nem kezd el következtetéseket levonni h milyen lehet a nemi szerved a magánéletben. most ilyen és kész, és baromira hidegen hagyja h van e ott szőr, vagy nincsen.
én pl direkt mindig megnövesztem kicsit mikor nőgyógyászhoz megyek, mert nekem pl az a kellemetln amikor frissen borotválva érekezem, az olyan mintha direkt neki csinosítottam volna ki a nemiszervem. legalábbis nekem. én jobb szeretek enyhén szőrösen odamenni.
Szia!
Talán az lenne a legjobb megoldás, ha tennél fel róla egy képet, így könnyebben megállapítanánk...
Egyébként felesleges levágni, ha lesz barátod és szeret, akkor az sem zavarja, ha a köldöködig és combközépig ér a szőr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!