Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon ciki így nőgyógyászhoz...

Nagyon ciki így nőgyógyászhoz menni?

Figyelt kérdés

Sajnos előtte max. mosdóba jutok el.Magándoki, és ma kell mennem.Munkából haza fürdeni már nem érek,mert mire hazabuszozok egyenesen hozzá kell mennem.

Van nálam nedves törlőkendő és előtte a mosdóban megmosnám magam.Nem tudom lesz-e vizsgálat, de ha igen nagyon ciki, ha csak megmosni tudom magam????Már azon gondolkodom el sem megyek, de beosztás miatt akkor 3 hetet várnom kellene.Olyan gáz így:(

2010. febr. 4. 12:46
 1/7 anonim válasza:
100%
Hát szerintem nem ciki, nyugodj meg :)
2010. febr. 4. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha megmosakszol,akkor minden oké,ezért ne hagyd ki!
2010. febr. 4. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, nem igazán értem, hogy azon kívül, hogy megmosod magad, otthon mi mást csinálnál :-) ?

Mint írtad, ezt meg tudod tenni egy mosdóban is. Tehát szerintem minden oké, de ha mosakodáson kívül mást is kell csinálni az orvos előtt, légyszi arról világosítsatok fel, mert lehet, hogy tudatlan vagyok! :-)

2010. febr. 4. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Arra gondoltam ,hogy otthon azért teljes zuhanyt tudnék venni, de a melóhelyen nem.:))

2010. febr. 4. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj, szerintem is elég a nedves törlőkendő meg a mosdás. (összetennék az orvosok a kezüket, ha mindenki "csak " mosdana, mert szerinted az a sok büdös ... gondolkozik ilyenen?)

NYugodj meg, és mindenképp menj el, ne halogasd!

2010. febr. 4. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:

a törlőkendő erre tökéletes, hidd el. a nőgyógyász nem fogja éstzrevenni, h csak tegnap fürödtél:D

fürdés alatt is tulajdonképpen csak a külső nemiszerveidet mosod meg, ez törlőkendővel is ugyanúgy kivitelezhető.

2010. febr. 4. 14:07
 7/7 anonim válasza:
Mért kéne előtte zuhanyozni?Hacsak nem fizikai munkát végeztél és nem áradsz a bűztől!Amúgy elég ha megmosakszol,én is azt szoktam.Úgyis csak "ott" néz meg!
2010. febr. 4. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!