Lányok! A hónalj szőrösen, vagy szőrtelenül?
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:09
Ez jó volt!xD Olvastam azt a cikket csiribuszon. =DD
Egyébként sosem értettem azt, hogy miért attól lesz férfias valaki mert szőrös a hónalja, vagy a mellkasa vagy a lába..Jó. És, ha mellé egy igénytelen alak párosul, külsőleg és tulajdonságilag,jellemben is? Akkor is olyan férfias?=) Jó persze, vannak akik tényleg férfiasak ilyen szempontból. De én nem ez alapján döntöm el azt, hogy ki a férfias. Nálam inkább a tulajdonságok, a személyiség az ami férfiassá teszi az illetőt. Nekem a szőr mindegy. Amúgy meg, ha borotválja az az ő dolga. Ha nem szereti magán a szőrt, akkor borotválja nyugodtan. Nem lesz ettől kevesebb senkitől sem.
Elég nagy baj ha már csak a szőrtől lesz férfi...
Amúgy meg szőrtelen. Nem azért mert a látvány zavar, hanem, mert a szőrszálakon jobban megtapadnak a bacilusok és sokkal hamarabb büdösödik mint a szőrtelen. A szőrös pasi nem zavar, az izzadtságszagú már igen.
Egy pasi legyen szőrös, de én a hónaljkutyát nem nagyon szeretem.. Büdös :S
Jó persze 1-2 centis nem gáz
Nem értem mi itt a kérdés. Simán leborotválhatod, ha nem tetszik legközelebb nem teszed. Én este leborotválom tükörsimára de reggel már borostás, pedig nő vagyok. Pasiknak általában még intenzívebben nő.
Én nem szeretem a sok szőrt, szerintem inkább borotváld le.
Ráadásul sokkal kényelmesebb úgy, a dezodort is könnyebb felvinni.
Nem a szőrtől lesz valaki férfi, de manapság már semmi meglepő nincs abban, ha valaki borotválja a hónalját.
Még ha a lábát, karját akkor arra talán felfigyelnek az emberek, de erre... ugyanmár.
Egyébként én nem értem. Volt már olyan barátom aki tetőtől-talpig borotválta magát. Olyan is volt, aki baromira szőrös volt mindenhol. De hozzá pl. ez illett.
Szerintem egy idő után el kell tudni dönteni, hogy te milyen típus vagy.
20:24 vagyok
Közben olvastam az egyik választ. Ja, az én barátomnak is szőrös volt még a keze és az ujjai is! De ez egyébként nagyon sok férfinál így van.
Engem az visz a sírba, amikor a válluk és a hátuk is túl szőrös és méteres szőr borítja őket.
De mondjuk ki lehet bírni. Ha pasi lennék tuti tennék az egészre, nőként is csak kényszerből szőrtelenítem magam, mert ezt várják el. Ciki lenne manapság egy szőrös nő. Mondjuk a karomat már egyszerűen nem vagyok hajlandó, pedig gyakran szóvá teszik... de én itt húztam meg a határt, na. :D
láb szőr,mellkas,kar borosta ok de hónaljkutya nemáár.undorító ahogy az izzadtságtól összeragad...attól még lehet valaki férfi,hogy borotválja a hónalját.az én párom a felsőtestét és a hónalját is borotválja a lába karja szőrös 2m-es kajakozik.aki azt mondja rá h nem férfi?...nos az nem nő:)
borotváld mindenképp kivéve ha nem 40-50es mamikat akarsz felszedni akik szerint a szőrös férfi a férfi:)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!