A hónalj szőrzetnek mi köze van a nemiszervhez?
Több helyen hallottam,hogy a hónalj szőrzet elárul a pénisszel kapcsolatban valamit.
De mit?
de egy pár helyen hallottam,hogy a hónalj szőrösödése valamit elárul a péniszről.
És erre lennék kíváncsi.
A nemiszervhez semmi köze,annyi,hogy elvileg akkor amikor már elkezdesz szőrősődni akkor a nemiérés folyamata is elindul.Meg ha egy csaj egy kiscsávónál láttja,hogy van hónaj szőre nem gondolja róla azt hogy még csupaszka.
Férfinak mért kéne borotválnia?Nem kell elnőisedni,úgyis egyre több a lányos arcú,mozgású és viselkedésű,ráadásul alacsony pasi.A pasi legyen pasi.A csupasz lábtól,kéztől és szolibarna fiúktól,férfiaktól,akik nyilvánosan labaellozák a szájukat frászt kapok.A hónajszőr maradhat,ha túl dús ott az olló ritkitani,a hát az már más kérdés.Ez utóbbit a csupaszítás híveinek üzenem.
Egyedül a hónajkutya annyit árul el,hogy szőrős vagy lent is,szóval nem vagy csupaszka,vagy épp hogy szörös hidd el
ez sok srácnál gondot jelent,mert egyre többnél kezdődnek el ezek a folyamatok később és 14-15 évesen még mindig csupinak lenni ciki,de szerintem már 13 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!