Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A hónalj szőrzetnek mi köze...

A hónalj szőrzetnek mi köze van a nemiszervhez?

Figyelt kérdés

Több helyen hallottam,hogy a hónalj szőrzet elárul a pénisszel kapcsolatban valamit.

De mit?

2010. márc. 10. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
ha van hónaljszőröd pasi vagy, ha leborotváltad nő vagy. ennyi
2010. márc. 10. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg azonos színű a nemi szőrzettel, de a mai csupasz világban ennek nincs jelentősége.
2010. márc. 10. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
A normálisabb, igényesebb pasik azok már azt is borotválják..kedves első:)
2010. márc. 10. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Húha! Ma megtudtam, hogy igénytelen és abnormális vagyok. Kösz a felvilágosítást!
2010. márc. 10. 19:12
 5/8 A kérdező kommentje:

de egy pár helyen hallottam,hogy a hónalj szőrösödése valamit elárul a péniszről.

És erre lennék kíváncsi.

2010. márc. 10. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
19:03 tudom, de ha ezt is odaírtam volna, biztos lepontoztak volna (első voltam)
2010. márc. 10. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Max. a nemi érettséged tudod leszűrni, de közvetlenül tuti semmi köze nincsen a nemi szerv anatómiájához. Ha már aggódsz, akkor inkább a szakállserkenés egy nagyobb ugrás a férfivá válási folyamatban.
2010. márc. 10. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:

A nemiszervhez semmi köze,annyi,hogy elvileg akkor amikor már elkezdesz szőrősődni akkor a nemiérés folyamata is elindul.Meg ha egy csaj egy kiscsávónál láttja,hogy van hónaj szőre nem gondolja róla azt hogy még csupaszka.

Férfinak mért kéne borotválnia?Nem kell elnőisedni,úgyis egyre több a lányos arcú,mozgású és viselkedésű,ráadásul alacsony pasi.A pasi legyen pasi.A csupasz lábtól,kéztől és szolibarna fiúktól,férfiaktól,akik nyilvánosan labaellozák a szájukat frászt kapok.A hónajszőr maradhat,ha túl dús ott az olló ritkitani,a hát az már más kérdés.Ez utóbbit a csupaszítás híveinek üzenem.

Egyedül a hónajkutya annyit árul el,hogy szőrős vagy lent is,szóval nem vagy csupaszka,vagy épp hogy szörös hidd el

ez sok srácnál gondot jelent,mert egyre többnél kezdődnek el ezek a folyamatok később és 14-15 évesen még mindig csupinak lenni ciki,de szerintem már 13 évesen is.

2010. márc. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!