Ezt miért mondta Vona?
Itt mire gondolt Vona?
http://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8
Miért lenne jó nekünk ha egy idegen ország terror szervezete masírozna az országban megfélemlítve az embereket?
Kedves kérdező!
Már a másik kérdésnél elmagyaráztam neked a videót, úgy látom hogy a Jobbik gyűlöleted olyan mérteket ölt, hogy kénytelen voltál megkérdezni még egyszer.
Itt válaszoltam már neked a videóval kapcsolatban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__456..
Nem tom mit vartyogsz én ott csak a linket láttam. De a magyarázatod is nettó baromság. A magyar választásokhoz mi köze palesztinának meg izraelnek? Ott mitől lesz jobb az arab terroristáknak ha ide jönnek iráni terroristák és embereket gyilkolásznak majd? A kettő között semmi összefüggést nem látok.
A zsidók nem ismerik el Jézust de Istent ingen. Számomra ez a lényegesebb. Ha most valaki ideállítana hogy ő a megváltó és vízből csinálna bort és hasonlók a Vatikánban is intézkednék és eltennék láb alól. Ez egy ilyen biznisz. A biblia meg nem tér ki a muzulmánokra mert a vallásukat ki sem találták amikor a Biblia íródott. De a pogányokról szó van benne elég sokat. Megtéríteni őket vagy elpusztítani. Ajánlom néha olvass bele már ha nem tiltja a vallásod.
"Nem tom mit vartyogsz én ott csak a linket láttam. De a magyarázatod is nettó baromság. A magyar választásokhoz mi köze palesztinának meg izraelnek? Ott mitől lesz jobb az arab terroristáknak ha ide jönnek iráni terroristák és embereket gyilkolásznak majd? A kettő között semmi összefüggést nem látok."
Nem lehetsz ennyire ostoba! Elolvasod amit írok egyáltalán? Hogy a francba jön ide a választás? Mi a francról beszélsz? Ki a franc jönne ide? Nem tudod mit jelent példát mondani? Jártál iskolába? Ott is hoznak fel példát matekórán 3 alma meg 2 alma az 5 alma? Mégsem volt ott alma.
Ennyire nem lehetsz ostoba, van egy 20 perces beszéd és kivágnak 30 másodpercet, ahol egy példát mondanak el, és ide akar hozni neked terrorista csoportokat te jó ég.
Amúgy is ti szellemi fogyatékosok mondjátok, hogy nem minden cigány lop akkor most hogy van? Minden muzulmán terrorista? Ennyit a nagy liberális baloldalról. Amúgy is senki nem akar idejönni, a magadfajta hülyéktől menekülnek el az országból aki megszavazza a Fideszt te idióta. Tanulj meg olvasni.
A kérdésre válaszolva: Igen ezt mondta és nem tudom miért. Majd meghallgatom a beszéd többi részét is. Minden esetre elég nagy hülyeség volt.
Még hogy az arabok a barbárok :DD A zsidók vallásában (a talmudban írják) benne van, hogy aki gój (nem zsidó) nem minősül többnek, mint egy állat. Tehát annyi jogod van, mint egy szürke marhának, ha nem vagy zsidó. Ezért ők megölhetnek egy embert a nélkül, hogy büntetnék őket. És "Izraelben" ezzel vissza is élnek, mármint a vezetők és néhány közember is (nem akarok általánosítani). Isten ments, hogy a világ többi részét is gyarmatosítsák.
Vona ezt a kampánykor mondta ezt te agyhalott hogy azért hívja be a terroristákat hogy "felügyelje" a választásokat Magtyarországon. Nem Izraelben nem piréziában Magyarorszgáon. Azt hoyg te ebbe mit képzeltél bele az senkit nem érdekel. Itt szó sem volt sem izraelről sem semmiről. Nézd meg a videót. Próbáld meg azt a néhány mondatot elemezni ha megy bár ennyi iq-val nem hiszem hogy sikeres lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!