Aki nézte vasárnap a Heti Hetest, az mondja meg nekem legyen szíves, hogy Vona tényleg azt mondta 15-én amit ott felolvasott a Jáksó?
heti hetes mindig is egy retardált sz@r műsor volt
míg nem volt a jobbik addig a fideszt szidták mint a bokrot
halyós andriskának csak az szdsz a párt
hülye szánalmas
de ki lesznek penderítve a választások urán
"de ki lesznek penderítve a választások urán"
És melyik párt penderíti ki? Egy demokratikus, a szólásszabadságot tiszteletben tartó párt? Mert tudtommal azoknak az ilyen eszükbe sem kéne, hogy jusson.
Hallottál már az ellehetetlenítés szóról? :)
Legyen egy 2/3os médiatörvény, a kereskedelmi csatornáknak heti x óra magyar történelmi anyagot kell sugározni. Szerinted erre a TV2 és az RTL KLUB képes lesz? Nem. Feljelentés... feljelentés... bezárás...
Egyébként meg beküldenélek a fiatalok közé, hogy kik a példaképeik, hála ennek a két redva csatornának. Megnyugtatlak nem Petőfi és nem is Kovács Ákos (Ákos egy rockzenész).
"Hallottál már az ellehetetlenítés szóról? :)
Legyen egy 2/3os médiatörvény, a kereskedelmi csatornáknak heti x óra magyar történelmi anyagot kell sugározni. Szerinted erre a TV2 és az RTL KLUB képes lesz? Nem. Feljelentés... feljelentés... bezárás... "
Szerintem ez a hozzáállás már az emberi alapjogokat is sértené. De minek ellehetetleníteni, azt nézel amit akarsz, és különben is későn van, aludj inkább, ha nem tetszik.
had szidják csak a jobbikot
egyre jobban csak meggyőznek hogy rájuk kell szavazni
ugye ami nekik nem jó az nekünk jó
fordított pszichológia :)
és hát sokan vagyunk
nem idegeskedünk azon hogy mik hangzanak el az önjelölt hülyéktől
legalább ingyen kampányt csinálnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!