Vona Gábor azt mondta hogy ha bekerülnek a parlamentba, az nem azt fogja jelenteni hogy eggyel több párt lesz benn, hanem azt hogy néggyel kevesebb. sztetek?
azt jelenti, hogy egypártrendszert azaz diktatúrát akar.
ő lesz Hitler2
nem azt mondta mint a második.
láttam élőben és azt mondta amit a kérdező leírt.
sőt azt is mondta hogy pár hónap múlva lesz 4-el kevesebb párt.
pár hónap alatt akarja kialakítani az egypártrendszert.
én felvételről láttam, tv-ben ezt mondta ezen nincs mit vitatkozni.
csak azzal tudok eggyetérteni hogy a bili borulni fog az mszp, szdsz mdf-re a negyedik nem tudom ki lesz de hogy nem a fidesz az biztos.
kötcsei beszéd
Orbán Viktor többek között arról beszélt, hogy szerinte megvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő 15-20 évét ne a „duális erőtér” határozza meg, hanem „egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér”.
"Orbán egypártrendszer-elképzelése nem meglepő, logikusan következik az eddigi, magatartásából, beszédeiből. A nemzet egységét kell biztosítani, és erre legmegfelelőbb eszköz az egy erős párt. Ennek keretében küzdenek meg egymással az ellenkező nézetek, lehet vitatkozni, kifelé már csak az eredmény kerül."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!