Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor azt mondta hogy ha...

Vona Gábor azt mondta hogy ha bekerülnek a parlamentba, az nem azt fogja jelenteni hogy eggyel több párt lesz benn, hanem azt hogy néggyel kevesebb. sztetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ezzel mit akart mondani, csak nem egypárt rendszert akar!? Vagy hogy gondolta ezt? Jobbikosok?
2010. márc. 16. 18:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%

azt jelenti, hogy egypártrendszert azaz diktatúrát akar.

ő lesz Hitler2

2010. márc. 16. 18:27
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Látom te is a ferdítés csapdájába estél. Nézd meg, hogy előtte mit mondott. Sőt, segítek. Azt mondta, hogy ha bekerül - már pedig befognak - amint, lehetséges, borítják a bilit. Magyarán mondva, ha borul a bili, csökken a "parlamenti pártok" népszerűsége. Erre példa az SZDSZ.
2010. márc. 16. 18:29
 3/18 anonim ***** válasza:
24%

nem azt mondta mint a második.

láttam élőben és azt mondta amit a kérdező leírt.

sőt azt is mondta hogy pár hónap múlva lesz 4-el kevesebb párt.

pár hónap alatt akarja kialakítani az egypártrendszert.

2010. márc. 16. 18:32
 4/18 A kérdező kommentje:

én felvételről láttam, tv-ben ezt mondta ezen nincs mit vitatkozni.

csak azzal tudok eggyetérteni hogy a bili borulni fog az mszp, szdsz mdf-re a negyedik nem tudom ki lesz de hogy nem a fidesz az biztos.

2010. márc. 16. 18:36
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Ezzel azt akarja mondani , hogyha kiderülnek a 4 eddigi parlamenti párt ügyei , akkor nekik annyi.
2010. márc. 16. 18:38
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Ezzel csak annyit akart mondani, hogy nem 1-el több (felesleges, tétlen) párt lesz a parlamentbe, amire plusz még költeni kell az államnak, és ami ugyanúgy lehet szintén korrupt / tolvaj, hanem 4-gyel kevesebb, mert a Jobbik elszámoltat. Szó nincs egypártrendszerségről, aki ezt írta tényleg debil :D
2010. márc. 16. 18:43
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
Ezt az Orbán is mondta: "nem diktatúrát akarunk, csak olyan laza egypártrendszert"
2010. márc. 16. 18:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Orbán is hasonlót nyilatkozott. Akkor Orbán diktatúrát akar? Hitler3
2010. márc. 16. 19:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

kötcsei beszéd

Orbán Viktor többek között arról beszélt, hogy szerinte megvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő 15-20 évét ne a „duális erőtér” határozza meg, hanem „egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér”.

"Orbán egypártrendszer-elképzelése nem meglepő, logikusan következik az eddigi, magatartásából, beszédeiből. A nemzet egységét kell biztosítani, és erre legmegfelelőbb eszköz az egy erős párt. Ennek keretében küzdenek meg egymással az ellenkező nézetek, lehet vitatkozni, kifelé már csak az eredmény kerül."

2010. márc. 16. 19:13
 10/18 anonim ***** válasza:
Én is ott voltam kb.a 4.sorban ,nem így értette!!!!!!!! Hanem a bili borításra gondolt.
2010. márc. 16. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!