Ezt miért mondta Vona?
Itt mire gondolt Vona?
http://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8
Miért lenne jó nekünk ha egy idegen ország terror szervezete masírozna az országban megfélemlítve az embereket?
Marhaság. Meg a hitetlen kutyákat lemészárolni nem bűn hanem dicsőség.
Én nem vagyok gyilkos a muzulmánok gyilkosok. kitaláktak maguknak egy vallást ahol intézményesített a terrorizmus és a környező népeket pusztítják ész nélkül. Keresztényeket, zsidókat meg mindenkit akiknek igazi vallásuk van nem csak ez a kitalált marhaság.
Szinte biztosra veszem, hogy az az általában 48%-os hungarofób mocskolódó rasszista vagy! :D
És én attól tartok legkevésbé, hogy majd jönnek az irániak. A télen még attól rettegtél, hogy a csóró románok vesznek meg bennünket kilóra! :)
A vallásról Isten nem azt nézi hogy milyen vallásod van hanem hogy milyen emberséged van... Akik gyülőlik az embereket azok bünt kővetnek el ha már a vallásokról beszélünk. Zsidók igy vélekednek minden más emberről : "Meg van az parancsolva, hogy Izrael árulóit és az eretnekeket (minim), mint a názáreti Jézust és követőit saját kezűleg megöljük és a kárhozat örvényébe döntsük". A názáreti Jézus tana a Talmud szerint (Aboda z. 17a.)
A továbbiakban így gondolkodnak rólunk, felőlünk emberek, a Jóisten teremtményei felöl:
Abarbanel rabbi Roslamann könyvének 5a. lapján, ahol a 13 zsidó hitcikkelyről szólván ezeket mondja:
"Az az ember, aki …… az igaz (zsidó hit) hitnek egész alapját tagadja, nem tartozik az izraeliták közé, az tehát eretnek…., az olyat tehát kötelességünk gyűlölni és megvetni és, ahogy csak lehet, tönkretenni, mert írva vagyon a 138. zsoltárban: Tökéletes gyűlölettel gyűlöltem őket."
Ezért mondja Ruben rabbi: "Aki nincs körülmetélve és a szombatot nem ünnepli, az nem ember." (mondják ők) (csak mellékesen jegyzem meg: náluk az ünnepelt szombat, a péntek esti sötétséggel kezdődik)
A Bibliából bemásoljam kb ugyanezt? Mert benne van. De ettől nem mészárolok le senkit, ahogy a zsidó szomszédom sem támad rám mert nem zsidó vagyok. Ugyanabban az istenben hiszünk. Viszont a muzulmánok egy életlen késsel kibeleznének ha tehetnék csak tudják hogy ők itt megtűrt vendégek. Otthon meg vígan mészárolnak mert a kitalált ócska vallásuk arra buzdítja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!