Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt miért mondta Vona?

Ezt miért mondta Vona?

Figyelt kérdés

Itt mire gondolt Vona?

http://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8

Miért lenne jó nekünk ha egy idegen ország terror szervezete masírozna az országban megfélemlítve az embereket?

2013. júl. 8. 17:53
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Mert miért kellene dühösnek lenni a zsidókra minden magyar embernek. Én magyar vagyok de semmi bajom a zsidókkal. A muzulmánokat viszont rühellem.

2013. júl. 8. 18:37
 12/46 anonim ***** válasza:
55%
Látom te nem figyelsz nem is emlitettem a zsidokat , nem hazudik a Jobbik mindig követem Facebookon és ott nem törölnek ha kimondom a véleményem ..Amugy a zsidok a palesztinokat gyilkolják...én még nem láttam a Jobbikot hazudni eddig a devizások kerekasztalánál más pártok nem akartak megjelenni...bár gondolom a libsiket nem érdekli ha felveszel 5 millió kölcsönt és már kifizettél 7et és mé g mindig tartozol 12 millóval , de mindenki tudja mire szavaz , dupláját adta az UNIÓ mind amit befizettünk mégis milyen k*va jól sikerült az országot tönkreteni de ha igy folytatodik muszály lessz kimennem külfőldre. A Fidesz is hazudott az MSZP is akkor most kire szavazzak ? a Jobbik nem volt hatalmon , Trafikmutyi , Főldmutyi , E-Utdij mi más kell ? :D a zsidokat nem gyülölöm csak azt hogy irtanak más népet és gyerekeket ölnek.
2013. júl. 8. 18:37
 13/46 anonim ***** válasza:
90%
Az MSZP elűzésere lett volna jó...semmi másra ez a "RasszabbikTv" nevű csatorna ez meg kész röhej pattognak a 18 féliratkozóval. Ennyi feliratkozom majdnem nekem is van, úgy, hogy egyetlen videót sem raktam még fel...
2013. júl. 8. 18:38
 14/46 A kérdező kommentje:

"nem láttam a Jobbikot hazudni eddig"

Tehát akkor valóban muzulmán terroristákat akarnak ide behívni hogy lemészárolják a zsidókat? Akkor aztán végképp nem szavazok rájuk.

2013. júl. 8. 18:39
 15/46 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy a muzulmánokat minek rühelled? Ugyanúgy egy szélsőséges idióta vagy, mint ha a zsidókat utálnád...
2013. júl. 8. 18:40
 16/46 anonim ***** válasza:
80%
Nem hivnak ide teroristákat ezt csak nagyot mondás volt amugy nem Iránba vannak teroristák.
2013. júl. 8. 18:40
 17/46 anonim ***** válasza:
62%
Senki nem akarja lemészárolni a zsidókat ilyen sötét embereket...régebben nem ilyen volt ez az oldal..már ez is lezüllött ilyen agyhalott szintre.
2013. júl. 8. 18:41
 18/46 A kérdező kommentje:

Azért mert suliban mindig összef_ssák a retyót mert nem értik meg hogy a budira rá kell ülni nem pedig ráállni vagy nem is tudom hogy csinálják azok a félkegyelműek. Meg istenből egy van és az nem allakh vagy hogy a rákba hívják.

2013. júl. 8. 18:45
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

" De most írták hogy a jobbik is össze vissza

hazudik meg nem kell őket komolyan venni.

Akkor inkább a fidesz ott legalább tudjuk mire

számíthatunk. "

És ezt kik mondták, a fidex, bukott szocik nem hazudoznak?

És a "demokraták" meg a puniót, usákokat, nátót behívnák mert valami nem tetszik szegéneknek. Az nem zavar?

Amúgy meg ne sz.rj be, nem jönnek az irániak!

Egyébként én sem utálom akikrõl szó van (zs.), kivéve azokat akik keverik a trutyit, és mindenkit egymás ellen ugrasztanak.

2013. júl. 8. 18:46
 20/46 A kérdező kommentje:

Akkor most hazudtak vagy nem. Te azt mondtad hogy soha nem hazudtak most meg azt írod hogy a videóban hazudtak. akkor mégiscsak hazudtak. Csak a kérdés hogy miben hazudtak még. Vagy inkább hogy miben nem? :)

2013. júl. 8. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!