Ezt miért mondta Vona?
Itt mire gondolt Vona?
http://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8
Miért lenne jó nekünk ha egy idegen ország terror szervezete masírozna az országban megfélemlítve az embereket?
Mert miért kellene dühösnek lenni a zsidókra minden magyar embernek. Én magyar vagyok de semmi bajom a zsidókkal. A muzulmánokat viszont rühellem.
"nem láttam a Jobbikot hazudni eddig"
Tehát akkor valóban muzulmán terroristákat akarnak ide behívni hogy lemészárolják a zsidókat? Akkor aztán végképp nem szavazok rájuk.
Azért mert suliban mindig összef_ssák a retyót mert nem értik meg hogy a budira rá kell ülni nem pedig ráállni vagy nem is tudom hogy csinálják azok a félkegyelműek. Meg istenből egy van és az nem allakh vagy hogy a rákba hívják.
" De most írták hogy a jobbik is össze vissza
hazudik meg nem kell őket komolyan venni.
Akkor inkább a fidesz ott legalább tudjuk mire
számíthatunk. "
És ezt kik mondták, a fidex, bukott szocik nem hazudoznak?
És a "demokraták" meg a puniót, usákokat, nátót behívnák mert valami nem tetszik szegéneknek. Az nem zavar?
Amúgy meg ne sz.rj be, nem jönnek az irániak!
Egyébként én sem utálom akikrõl szó van (zs.), kivéve azokat akik keverik a trutyit, és mindenkit egymás ellen ugrasztanak.
Akkor most hazudtak vagy nem. Te azt mondtad hogy soha nem hazudtak most meg azt írod hogy a videóban hazudtak. akkor mégiscsak hazudtak. Csak a kérdés hogy miben hazudtak még. Vagy inkább hogy miben nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!