Ti szavaznátok a Jobbikra?
Én is rájuk szavazok, hogy miért? Mert nincs amnéziám. Láttuk a többi alternatívát, mind leszerepelt. Csak meg kell nézni az elmúlt 23 évet.
Személyes oka is van annak, hogy rájuk szavazok. Az első a lakókörnyékemre vonatkozóan az, hogy nálunk a közbiztonság nulla.
A másik pedig az, hogy ennek az országnak kijárna egy igazi rendszerváltás, ami elmaradt 23 éve.
Szavaznék és rájuk szavazok jövőre.
Külföldre költözött ismerőseim mondogatták, hogy talán nem lennének kint ha 2010-ben a Jobbik győz, mert nekik volt jó programjuk - csak nekik -, s végre már valaki a magyarokért is szót emel és tenni is tesz, plusz eltűnnének azok, akik már többször leszerepeltek.
Nem érdekelt egyik párt sem, nem vettem a fáradtságot, hogy utánanézzek a hazai politikai történéseknek, örültem, hogy kint nem az Orbán-Gyurcsány cirkusszal telnek a napjaim. Reggeltől késő estig dolgoztam heti hat-hét napot, amikor a magyar haverokkal összegyűltünk, akkor mindig megemlítették a Jobbikot, ennyi volt a politizálgatás az életemben.
Jött a Gyöngyösi Márton felszólalása után x nappal kreált hiszti. Arról meg úgy szereztem tudomást, hogy az olasz munkatársam visszajött Olaszországból a szabadságról és mondta, hogy volt valami cirkusz Rómában, egy magyar párt miatt sopánkodtak, de nem kell őket komolyan venni, kiröhögtetik magukat a fénykioltással, az EU bagázs nagy része amúgy is tiszta röhej.
Gondoltam, most már én is megnézem, hogy mi van már az antiszemitafasisztaneonácicigánygyűlölő párttal. A yt-on megnéztem a felszólalást - senki nem reklamált a kijelentése után, aztán megnéztem a videót, amelyben Gyöngyösi Márton magyarázta a nagy semmiből kerekített cirkuszt. Meglepően értelmes embernek tűnt!
Mondtam két angol barátomnak, hogy milyen bőszen antiszemitázzák a nemzeti érzelmű pártot, mert kijelentette a parlamentben, hogy nem ártana megnézni, mely képviselők a kettős állampolgárok, különös tekintettel az izraeli állampolgárokra. Elképedve kérdezték, hogy ez csak most vetődik fel? Náluk bemehet bárki - kettős állampolgár is - a parlamentbe ... azokon a napokon, amikor a turisták szétnézhetnek az épület egy részében.
Megállapították, hogy akkor ezek a srácok jók!
Angliában is elmeditálnak néha Nigel Farage javaslatain, sopánkodnak is, pedig csak az ország érdekeit nézi és legalább kezdene valamit a bevándorlással is, mert szinte már csak azok vannak, sok normális angol elhagyta az országot.
Egy yt-ra feltett lakossági fórumot is meghallgattam, nagyon tetszett ahogyan Vona Gábor beszélt. Annyi emlékem még volt a magyar tévékanálisokról, hogy nem az ATV vagy egyéb csatorna Jobbikkal foglalkozó kábítását néztem meg.
Volner Jánosra apukám hívta fel a figyelmem. Mondta, hogy nem is tudja, mikor hallott ilyen szépen, értelmesen, állandó ö-zés nélkül beszélő embert, aki beszél és nem olvas, ráadásul nincs sunyi tekintete, teljesen hiteles embernek tűnik!
Szóval életemben először - pedig már többször tehettem volna - szavazni fogok és a Jobbikra.
Ha csak az elszámoltatás megtörténik, javul a közbiztonság és nem tesze-tosza, tutyi-mutyi külpolitika valósul meg, akkor már nagy dolgok történnek!
Külföldön dolgozik és robotol elég sok magyar, akikkel én beszéltem vagy akikről én hallottam, soha nem említették, hogy a Jobbik miatt hagyták el Magyarországot, viszont azt sokan megjegyzik, hogy milyen jó, hogy nem hallják örökké a Fidesz-MSZP mantrát, mert elegük volt belőle otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!