Te igennel vagy nemmel szavaznál egy népszavazáson, hogy nálunk is házasodhassanak a melegek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 17:25
2/52 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha örülnek neki, csak hajrá.
3/52 anonim válasza:
Nemmel.
A törvényes élettársi viszonyt támogatom ,de a gyermek örökbe fogadást és a házasságot nem.
4/52 anonim válasza:
Sosem értettem, miért akarnak házasodni.A házasságkötés egyházi szertartás, egy férfi és egy nő kapcsolatának szakasza.
Az egyház meg tudtommal nem támogatja a bu.zikat.
5/52 anonim válasza:
Felőlem aztán házasodhatnak de az örökbefogadást nem támogatom max valami nagyon ellenőrzött formában.
7/52 anonim válasza:
Az egyházi házasság csak egy szektás szertartás. Semmilyen jelentősége nincs. Jogilag nem is ér semmit.
8/52 anonim válasza:
Felőlem aztán nyugodtan házasodhatnának, viszont az örökbefogadást nem támogatnám, valószínűleg komoly kihatással lenne, a gyerekre, hogy mindkét "szülője" azonos nemű.
9/52 anonim válasza:
mindenképpen nemmel szavaznék
így is van elég természetellenes dolog ebben az országba nem kell még egy
10/52 anonim válasza:
Igen attól, hogy házasfélként vagy nem házasfélként élnek együtt számomra semmi különbség nincs.
Én még az örökbefogadást is támogatnám, jobb mint az árvaház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!