Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már eldöntötted fogsz-e...

Már eldöntötted fogsz-e szavazni jövöre?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Fogok, nekem nem mindegy kik vezetik az országot, de azért nem tulajdonítok ennek olyan hatalmas jelentőséget sem.

Irreális elvárásaim nincsenek, nem gondolom, hogy akikkel én szimpatizálok csodát tennének, minden jóra fordulna és azt sem gondolom, hogy az ellentáborban csupa hülye, alkalmatlan, korrupt politikus van.

2013. jún. 10. 18:14
 12/16 Dick Esmen ***** válasza:
70%
Igen,mindenképpen szavazok.
2013. jún. 10. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Még nem döntöttem el, két párt között hezitálok. (Jobbik és Fidesz) De mindenképpen elmegyek szavazni.
2013. jún. 10. 20:13
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Persze, mindig voltam eddig, es mindig ugyanarra szavaztam.
2013. jún. 10. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fogok.
2013. jún. 11. 13:04
 16/16 Meeszaaros ***** válasza:
Sajnos nincs Magyarországon nemzeti elkötelezettségű párt. A Fidesz ünnepnapot csinál a magyarság egyik legnagyobb tragédiájából (azaz június 4-én ünnepelnek a szlovák parlament náci tagjai és a magyar Országgyűlés képviselői is), csak a szavak szintjén foglalkozik a határ túloldalán lévő, csendes népirtásnak kitett magyarokkal, és sehol sem jelenik meg markánsan a nemzeti érdek. A Jobbik pedig az olykor szélsőséges óbégatásával több kárt okoz, mint hasznot. Szóval nem tudom, kire szavazzak, de mindenképp elmegyek, ahogy eddig mindig.
2013. jún. 11. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!