Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már eldöntötted fogsz-e...

Már eldöntötted fogsz-e szavazni jövöre?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 17:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
fogok, de nem sok esélyt látok itt a javulásra. nem csak a vezetésben, hanem az emberek között se. Sajnos az itt élő emberek nagy többsége iszonyúan elcseszett, nem lehet velük rendesen békében együtt élni.
2013. jún. 10. 17:14
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Természetesen szavazok.90 óta mindig szavaztam,ez állampolgári kötelesség.
2013. jún. 10. 17:16
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem fogok. Itt a demokrácia már nem segít.
2013. jún. 10. 17:24
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
Azért miért kell lepontozni,mert leírtam ,hogy kötelességnek érzem a szavazást?Aki nem szavazz az utána a száját is fogja be,mert nincs joga bírálni senkit.
2013. jún. 10. 17:28
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
Üresen fogom leadni a szavazólapot, hogy lássák, hogy nem érdektelenségből nem szavazok, hanem nincs olyan, akire nyugodt lelkiismerettel tudnék szavazni.
2013. jún. 10. 17:30
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Természetesen megyek. Valakinek ellensúlyoznia kell a kommunista nyugdíjasokat még ki nem halnak. Aztán ha nem lesz baloldal, kisebbség, és egyéb hátráltató dolgok nézhetünk előre is. De addig fent kell tartani a "kényes" egyensúlyt xD
2013. jún. 10. 17:30
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Még nem, de mindenképpen leadom a voksom valakire mert ha nem megyek el szavazni akaratomon kívül akkor is támogatni fogok valakit akkor már legyen inkább az én kezemben a döntés.
2013. jún. 10. 17:31
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
2009-ben eldöntöttem már, hogy nem szavazok. Így értelemszerűen 2010-ben sem szavaztam.
2013. jún. 10. 17:32
 9/16 anonim ***** válasza:
27%

"Valakinek ellensúlyoznia kell a kommunista nyugdíjasokat még ki nem halnak. Aztán ha nem lesz baloldal, kisebbség, és egyéb hátráltató dolgok nézhetünk előre is."

Csak szólok, hogy a Fidesz jelenleg a legkommunistább párt Magyarországon :)

2013. jún. 10. 17:37
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

"Csak szólok, hogy a Fidesz jelenleg a legkommunistább párt Magyarországon :)"

Igazad van, nem fogalmaztam egyértelműen xD (baloldal:)

2013. jún. 10. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!