Már eldöntötted fogsz-e szavazni jövöre?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 17:13
1/16 anonim 

válasza:

fogok, de nem sok esélyt látok itt a javulásra. nem csak a vezetésben, hanem az emberek között se. Sajnos az itt élő emberek nagy többsége iszonyúan elcseszett, nem lehet velük rendesen békében együtt élni.
2/16 anonim 

válasza:

Természetesen szavazok.90 óta mindig szavaztam,ez állampolgári kötelesség.
3/16 anonim 

válasza:

Nem fogok. Itt a demokrácia már nem segít.
4/16 anonim 

válasza:

Azért miért kell lepontozni,mert leírtam ,hogy kötelességnek érzem a szavazást?Aki nem szavazz az utána a száját is fogja be,mert nincs joga bírálni senkit.
5/16 anonim 

válasza:

Üresen fogom leadni a szavazólapot, hogy lássák, hogy nem érdektelenségből nem szavazok, hanem nincs olyan, akire nyugodt lelkiismerettel tudnék szavazni.
6/16 anonim 

válasza:

Természetesen megyek. Valakinek ellensúlyoznia kell a kommunista nyugdíjasokat még ki nem halnak. Aztán ha nem lesz baloldal, kisebbség, és egyéb hátráltató dolgok nézhetünk előre is. De addig fent kell tartani a "kényes" egyensúlyt xD
7/16 anonim 

válasza:

Még nem, de mindenképpen leadom a voksom valakire mert ha nem megyek el szavazni akaratomon kívül akkor is támogatni fogok valakit akkor már legyen inkább az én kezemben a döntés.
8/16 anonim 

válasza:

2009-ben eldöntöttem már, hogy nem szavazok. Így értelemszerűen 2010-ben sem szavaztam.
9/16 anonim 

válasza:

"Valakinek ellensúlyoznia kell a kommunista nyugdíjasokat még ki nem halnak. Aztán ha nem lesz baloldal, kisebbség, és egyéb hátráltató dolgok nézhetünk előre is."
Csak szólok, hogy a Fidesz jelenleg a legkommunistább párt Magyarországon :)
10/16 anonim 

válasza:

"Csak szólok, hogy a Fidesz jelenleg a legkommunistább párt Magyarországon :)"
Igazad van, nem fogalmaztam egyértelműen xD (baloldal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!