Csak engem irritál már ez az árvizes téma vagy mást is? mit kel ezt mutogatni feszt abba a kib*szott tv-be? kijön a duna? oszt akkor mivan kijön és kész. 2000ben is volt kint a tisza mégse mutogatték a tv-be. ennyire be vannak tojva a városiak? nem lenne elég ezt egynap 1x beletenni a tv-be és kész?
A kormány van besz*rva mert a jó látszatot akarják hozni, és kétes hogy ér-e majd szavazáskor valamit a helytállásuk
Amúgy híradót tegnap se ma se néztem, mert úgyis ezeket mutogatják, tiszta bunkók :D Kell nekik a folyó mellett lakni, A parlamentet is kiönthetné mint az ürgéket :D
2013. jún. 8. 23:15
2/30 anonim válasza:
Persze, ez alapján ne legyen benne a hírekben a külföldi események, sőt, az se, hogy mi történt Bivalybasznádon, mikkor én Mucsarögöcsén lakom...
Képzeld, van akit érdekel, mert a Duna mellett lakik, esetleg délebbre és oda még nem ért az áradás, de tudni akarja, hogy északon milyen a helyzet, megküzdöttek-e az árral vagy mindent vitt a víz...
3/30 anonim válasza:
nem unalmas a téma
te vagy az unalmas
4/30 anonim válasza:
A balkáni háború 10 évig volt vezető téma.Ott lennél a Duna mentén,hónapokig nem lenne unalmas.
2013. jún. 8. 23:16
5/30 anonim válasza:
Győri vagyok, de halál unalmas a téma. Belváros pedig tele van katasztrófa turistákkal.
2013. jún. 8. 23:18
6/30 anonim válasza:
Én is a Duna mellett lakok de már tele a t*k*m ezzel a hülye árvizes témával!
2013. jún. 8. 23:24
7/30 anonim válasza:
Az egészre egyszerű a magyarázat. Orbán ugye most ott majomkodik, meg hátráltatja a munkát a gátaknál. Nyilván a talpnyaló média (köztévék, mtv 1-2, Duna, MR) is ott sertepertél a hátsójánál, és ezt el is várja tőlük. Az egészben nem az árvíz, hanem Orbán majomkodása a lényeg, hogy róla zengjenek ódákat a csicskái. Politikai haszonszerzésre használni ilyen szerencsétlen esetet gusztustalan, bár megszokott és általános a fidesztől. De ez sem hat meg minket, jövőre választás.
2013. jún. 9. 09:32
8/30 A kérdező kommentje:
a tv nem azért mutogatja ezt a dolgot mert féltik az embereket hanem hogy a fidesz majd ezzel is verje a mellkasát
2013. jún. 9. 09:35
9/30 anonim válasza:
Nem unalmas, te vagy unalmas.
Budapesten lakom de kilóméterekre a Dunától, szóval én csak ücsörgök a lakásban és biztos nem lesz semmi bajom az áradó Dunától de akkor is érdekesnek tartom, és érdekel, hogy mi a szitu máshol.
2013. jún. 9. 09:36
10/30 anonim válasza:
Nekem speciel felüdülés a 'portiklaborcügy' meg a 'fidesztrafikmutyi' után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!