Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unalmas már? Mindig ugyanaz a téma.
16 évesen nem túl korai?
17 cm az átlagos egy 18 évesnek?
Annyi megunt kérdés van itt. Valahogy fel kellene dobni az oldalt. Nem mindig ugyanazt kérdezni és válaszolni. [link] Mit szóltok ez jó megoldás lenne ?
Úgy érted, hogy lehessen szavazni a válaszokra? Mint fb-on pl? Nem rossz, de inkább nyiss egy olyan oldalt, hogy gyakoriválaszok.hu :D:D
Ott minden nap egy bazi gyakran feltett kérdést ki lehetne vesézni jó sok szemszögből. A kérdéseket innen vennéd, meg a válaszokat is, csak úgy, hogy használod a keresőt. Ssját vélemény mindegyik végére, és kész egy látogatott oldal. Nah benne vagy? Ha te nem ,akkor majd én megcsinálom :D
Mennyire értesz ilyenhez?
Több moderátor kellene inkább. (és több normális ember)
Nem lehet, hogy azért untad meg, mert már mindent tudsz?:D
Jaj...Egy kis viccelődés ne legyen már olyan probléma. Leglaább hangulat lesz.
Persze a trolokkat tényleg ki kell tiltani.
Hát igen. Mindig a megvalósítás a nehezebb. S talán azt is meglehetne csinálni, hogy választani lehet kérdés vagy szavazás között. S az szerint tenni fel a kérdést.
Én tuti nem csinálom meg, mint ahogy a legtöbb embernek, nekem sincs időm semmire. De szívesen szavaznék, ha lenne itt lehetőség.
Minden értelmes ember segítséget tud kérni családtól, baráttól, ismerőstől vagy a net, esetleg könyvtár segítségével.
Ha valakinek nem tetszik, hogy névtelen feltesz egy kérdést és kap rá valami viccet vagy olyan véleményt, ami nem egyezik az övével, az ássa el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!