Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kertész Ákos és Heller Ágnes...

Kertész Ákos és Heller Ágnes mire alapozza magyargyűlöletét?

Figyelt kérdés

Ez a kettő eléggé gyűlölködő, rasszista személyiség.

Ha legalább magyargyűlölők akkor tartsák magukban.

Én sem kezdek szitkozódni meg kufározni a VII kerületben , Dohány utcában.

2013. jún. 8. 00:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

hát 28as elég primitív vagy

gondolom akkor egyet értesz azzal hogy szlovákia a szlovákoké románia a románoké és ha majd túlszaporodtak minket a cigányok akkor neked is kuss fehérként.

és szerinted rendben van igy

2013. jún. 9. 23:06
 32/38 anonim ***** válasza:

még jó, hogy te meg a logika bajnoka vagy

"másrészt mert egy zsidó zsidózhat

a cigány cigányozhat, de csak ő, te ha nem vagy az akkor nem"

"gondolom az hogy ki a magyar meg te döntöd el"

Most erre mondjam azt, hogy: gondolom azt, hogy ki kit kritizálhat meg te döntöd el.

"a demokrácia fokmérője ahogy a kissebbségeivel bánik."

Akkor Izraelben igencsak diktatúra van.

2013. jún. 10. 01:14
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

1) Kertész Ákosnak és Heller Ágnesnek niincs, nem volt semmiféle "magyargyűlölete".

2) A kritizálás nem egyenlõ a RÁGALMAZÁSSAL.

3) Izraelben igenis DEMOKRÁCIA van. Ezt az is bizonyítja, hogy az izraeli állampolgárságú arabok ( Izraelben kisebbség ) állami ösztöndíjjal tanulnak az izraeli egyetemeken és minden tekintetben ugyanolynok a jogaik, mint a többségnek, nem kevesebb, persze, nem is több.

Ha nem így lenne, nem éreznék jól magukat, márpedig jól érzik magukat, semmi pénzért nem mennének máshova.

És a hamaszt, heccbolhát joban utálják, mint a zsidók.

Ezt nem újság írja, hanem õk mondták nekem, élõszóban, idén januárban, angolul. Mert az izraeli állami iskolában megtanították õket angolul. ( Többnyire jobban beszéltek, mint én. )

2013. jún. 13. 19:43
 34/38 anonim ***** válasza:

Utolsó, akkor te is képzeld el: ha én azt írnám, h a zsidó nép genetikusan alattvaló, stb. (a magyar szó helyére értelemszerűen a zsidót behelyettesítve), akkor én se lennék antiszemita?

Amúgy ha zsidó iskolába jártak azok a palesztinok, akkor nem csoda, h ezt mondták. A zsidó agymosás itthon is kiválóan működik, ahogy sok hozzászóló példája is bizonyítja.

2013. jún. 13. 20:37
 35/38 anonim ***** válasza:

"a demokrácia fokmérője ahogy a kissebbségeivel bánik."

hány kisebbségi civil halt meg a legutóbbi izraeli katonai támadás alkalmával Gázában?

Ha az számít demokráciának, hogy ezerszám gyilkoljuk a kisebbséget...

2013. jún. 13. 23:22
 36/38 anonim ***** válasza:

Ugyan már.. Hisz az 5 éves palesztin kisfiú az állam ellensége , pusztulnia kellett.

Én inkább a Gázai-övezetet körülzáró falat nevezném a demokrácia pofán köpésének.

2013. jún. 13. 23:31
 37/38 anonim ***** válasza:

"Ugyan már.. Hisz az 5 éves palesztin kisfiú az állam ellensége , pusztulnia kellett."

Ácsi, az 5 éves már fel tud emelni egy kavicsot, el is tudja dobni pontosan legalább tíz méterre, komoly veszélyt jelentve az izraeli katonákra és harckocsikra.

Likvidálandó célpont.

Igazából a palesztin csecsemők jelentik a legkomolyabb veszélyt, mert felnővén "egész biztosan" gonosz terrorista lesz, ezért a halott palesztin a jó palesztin.

2013. jún. 14. 10:32
 38/38 anonim ***** válasza:

Kedves Nnedugi, neked tényleg semmiféle negatív érzésed nincs Kertész Ákos írásával és viselkedésével, illetve Heller Ágnes említett megnyilatkozásaival, levelével...stb. kapcsolatban ?

Megértem, hogy meg akarod védeni a zsidóságot, de nem lehet, hogy akkor tudnád legjobban megvédeni őket, ha azt a néhány zsidó származású közszereplőt, aki tényleg erkölcsileg elítélhető módon viselkedik, nem véded körmödszakadtáig ?

2013. jún. 14. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!