Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen alapon meri kikötni az...

Milyen alapon meri kikötni az ivóvízellátást a Jobbik?

Figyelt kérdés

A honlapjukon büszkén számolnak be arról, hogy a Miskolchoz tartozó Lyukóban kikötötték a vizet a nem fizető cigány családoktól. Rendkívül cinikus módon azt is hozzáteszik, hogy ezzel 70 %-os rezsicsökkentést valósítottak meg, és a saját törvénytelen intézkedésükre hivatkozva követelik az ott lakó kisgyerekek állami gondozásba vételét, mivel a területen és a közelében teljes mértékben megszűnt a vízellátás.

A törvények a vízműveknek sem teszik lehetővé még a nem fizetők esetében sem a víz kikötését éppen higiéniai és közegészségügyi okból. Akkor ezt hogy szabad a Jobbiknak?

[link]

2013. máj. 30. 07:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Kurv@ egyszerű alapon. Nekem szolgáltatnak, én cserébe fizetek. Ha nekem szolgáltatnak és nem fizetek, egy idő után megvonják tőlem a szolgáltatást. És kussolhatok, mert jogosan teszik. Így működik.
2013. máj. 30. 13:08
 42/53 anonim ***** válasza:

"Azon még nem gondolkodtál el, hogy a cigánygyűlöletet egyedül a cigányok indították el és senki más?"

Áááá, ez nem így van! A libsi fejekben a Jobbik és a cigányok már ősidők óta léteznek és a Jobbik célja már több ezer éve az, hogy a szegény cigányok ellen gerjessze a gyűlöletet!

2013. máj. 30. 13:54
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Szívmelengető látvány volt végig olvasni ezt az 5 oldalt ahol az emberek 90%-a támogatta a vízszolgáltatás kikötését. Van még remény az országban.

A 150 méter miatt sírni? A zártkertünkben anno csak villamos energia hálózat volt kiépítve, a legközelebbi kút sacperkábé 4 km-re volt. Kerékpárra ültünk és elmentünk kannákkal a kútig.

Inkább kössék ki tőlük, minthogy a mi számláinkat terheljék meg a hiányzó összeggel. A gázt, a villanyt lopják sokan sokfelé és azt szépen ráterhelik a fizetőkre... Jogosan? K*rvára nem.

2013. máj. 30. 16:12
 44/53 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem volt annyira szívmelengető, de tudomásul vettem, hogy ez a közvélemény alakult ki.
2013. máj. 30. 16:33
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező visszakérdezek ha nem okoz problémát

tegyük fel hogy nemzeti hovatartozástól függetlenül te gürizel éjjel nappal

egy telken van 2 ház 1 víz,villany,gáz órával

az egyikbe te laksz a másikba XYZ ők produkálnak havi 80k huf számlát

te 20k huf nyit és 100000 et fizetsz havonta na ne mond hogy sajnálnád azt aki anyagilag teljesen lehúz/tönkretesz

beköttetnéd magadnak külön órára a közműveket és magasról lexarnád hogy az ingyenélő él vagy hal

nézz magadba és ha azt mondod igen 100kt fizetnél

1 nagyon hülye palimadár vagy

2 szeretnék a szomszédod lenni

2013. máj. 30. 22:54
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Legalább azt a qrva videót megnézted volna!! Láthatnád hogy semmi köze a jobbiknak a kikötéshez!! A lakó szövetkezet elnöke köttette ki mert előtte 35 nappal már felszólították őket. Az agyi képességeidet már minősítették, én csak azt kívánom neked:legyenek a "főszereplők" a TE szomszédaid.100%-ra veszem hogy a fényképeken kívül te még nem láttál cigányt!
2013. máj. 31. 03:23
 47/53 A kérdező kommentje:
A 47. egész meggyőzően hangzik. A 48-nak nem tudom, miért kell lehülyézni csak azért, mert esetleg máshogy látok valamit. Egyébként azt eltaláltad, hogy olyan környéken lakom, ahol cigányok mutatóban sem bukkannak fel.
2013. máj. 31. 12:02
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

A 45. válaszoló vagyok. Nos mivel elárultad nekünk, hogy milyen környéken laksz azt tudom javasolni, hogy nézd meg a videót és különös figyelmet szentelj az elábbi mondatokra: "ezentúl jól vigyázz magadra" és a "kitekerem a nyakad legfeljebb börtönbe megyek". Na ez a két megnyilvánulás tökéletesen jellemzi őket és lehetőleg bepillantást nyerhettél milyen az élet Borsodban, Szabolcsban, Hajú-Biharban. Olyan emberek jogait védjük lehetőleg akik nem fenyegetik a társaikat... Én például ezért is támogatom a kikötést. Arra nem voltak képesek hogy kulturált hangnemben beszéljenek az illetékesekkel KAMERA ELŐTT. Na most el lehet képzelni mi történt volna ha nincs ott a Jobbikos képviselő a kíséretével, akik a biztonság kedvéért rögzítették az eseményeket.

De felőlem bárki fizetheti a szomszéd rezsijét , nem szólok bele csak adjuk meg a lehetőséget azoknak akik ezzel nem élnének.

2013. máj. 31. 12:28
 49/53 anonim ***** válasza:
*alábbi, bocs az elírásért
2013. máj. 31. 12:29
 50/53 anonim ***** válasza:
Légyszíves olvasd el még egyszer mit írtam neked! Értelmezd! Én nem hülyéztelek le!! Azt írtam: az agyi képességeidet már az előttem hozzászólók már minősítették(az hogy egyezik a véleményem velük az más tészta).Viszont némileg előre vetíti az IQ szinted hogy olyan dolog mellett foglalsz állást amiről halvány lila gőzöd sincs. De mint már írtam legyen cigány a szomszédod.Hidd el ennél nagyobb bünti nincs ma.
2013. máj. 31. 23:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!