Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik elkezdte a rendteremt...

A Jobbik elkezdte a rendteremtést, az ATV egyből támadta. Vélemény?

Figyelt kérdés
Lyukóban kikötötték a cigányoktól a vizet mivel nem fizetik, a kikötésnél a helyi Jobbikos képviselő is ott volt, vízkikötés után pedig a Jobbikos feljelentette a cigány szülőket a gyermek jólétnél, hogy vonják meg a családit, és vegyék el a gyerekeket. A liberális ATV, és az PM egyből támadta és bűncselekményről beszél.

2013. máj. 29. 18:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

A "nemzet rejtett erőforrásai" vízkikötés közben.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Aoek_..

2013. máj. 29. 18:38
 2/15 bumbi02 ***** válasza:
54%
Feltételezem, ha nem cigány családról lenne szó, nem lett volna ott a helyi Jobbikos képviselő, és nagyjából te is letojnád magasról az esetet.. Persze, ugyanez igaz az ATV-re is..
2013. máj. 29. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Helyesen tették, hogy lekötötték. Ha nem fizetnek, akkor kössék le, legyen cigány vagy magyar teljesen mindegy. Nekem is van ilyen kiskertem, és nekünk akik rendesen fizetünk, nekünk kell megfizetni azt is, aki lopja a vizet. Bár az ATV-t meg a liberálisokat nem kell félteni, ha cigányt ér hátrány, egyből ugranak és rasszistáznak, ha magyart ér valami, akkor mélyen hallgatnak.
2013. máj. 29. 18:44
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
A kedves jobbikos képviselő menjen ki minden vízkikötéshez. Vagy talán rasszista hogy csak a cigókhoz megy?
2013. máj. 29. 18:46
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Az mitől rendteremtés hogy odaállt? Akkor én is odaállok a kórház mellé és elmondom mindenkinek hogy életeket mentek.
2013. máj. 29. 18:50
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

5.

Ha én nem fizetném a vizet , tőlem egyből kikötnék.

A pozitív diszkriminálós agyrém miatt kivételeznek a cigányokkal ,elnézőek velük a hatóságok.

Az egyik közeli faluban évek óta lopják az áramot is.

És biztos , hogy volt aki jelentette őket.

2013. máj. 29. 19:23
 7/15 anonim ***** válasza:
38%

Ez az amihez a baloldal a legjobban ért: ,bűnözők , tolvajok védelme.

Bajnai benned sem csalódtam , hajrá bűnpártolás.

2013. máj. 29. 19:32
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem értem miért hír, illetve persze, hogy értem.

Mi is egy kertbarát kör tagjai vagyunk. Akik hónapok, évek óta nem fizetnek, attól természetes, hogy leköttetjük a szolgáltatást. Persze Varga Ferit vagy Kiss Jóskát lekötjük, az nem érdekes egy pártnak, egy tévéadónak sem. Ha holnap lekötöm Lakatos Armandóékat, akkor holnap kijön az ATV?

2013. máj. 29. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:
42%

Ez eddig oké, csak attól mert egy jobbikos odaállt celebkedni a kikötéshez az még nem rendteremtés mert semmi köze nem volt ahhoz hogy kikötik. Nem ő intézte, nem ő csinálta, csak odaállt.

2013. máj. 29. 20:22
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Mert a cigányok a magyarok ellenségei, ezért az ATV barátai.
2013. máj. 29. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!