Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi szavazót vesztene a...

Mennyi szavazót vesztene a Jobbik egy Fideszes koalícióval?

Figyelt kérdés

1. hányan pártolnának el tőlük?

2. kire szavaznának legközelebb?

(Az úgysem lesz összeborulás válaszokat köszönöm, hogy mellőzitek.)

2013. máj. 27. 22:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Kb 80 százalékát elvesztené.
2013. máj. 27. 22:08
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Nagy részük elpártolna mert ugyan úgy utálják a Fideszt mint a baloldal. Szerintem egyáltalán nem szavaznának később vagy egy kisebb támogatottságú de szintén jobboldali radikális pártra. Esetleg pártszakadás lenne.
2013. máj. 27. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Kb. annyit, amennyit a Kisgazdapárt vesztett. Gyakorlatilag az összeset.
2013. máj. 27. 22:12
 4/16 anonim ***** válasza:
20%
Lol semennyit. Atlag jobbik szavazok szemellenzot hordanak, ameddig vonat zsidozni halljak, addig elegedettek es nem erdekli oket, kivel all ossze a partjuk:-)
2013. máj. 27. 22:18
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
A jobbikos szavazók jelenlegi írásaiból kiindulva mindet. Persze nekik is van az a pénz...
2013. máj. 27. 22:24
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

Hát a Fidesz nem különbözik annyiban az MSZP-től.

Romapolitikában,dohány utcai seggnyalásban még túl is szárnyalják "szegény" szocikat.

2013. máj. 27. 22:29
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Talán az "átlag" jobbik szavazó tudja használni az ékezetet.Nem úgy mint a tisztelt 4. válaszadó.
2013. máj. 27. 22:44
 8/16 anonim ***** válasza:
18%
Igen, mert az atlag jobbik szavazo apolja a magyar nyelv ertekeit, igyvan?:D en meg lusta vok atallitani a tabletem, ez van:-)
2013. máj. 27. 22:47
 9/16 anonim ***** válasza:
25%
Jó lesz az a tablet egy 386-os nak is ahogy az értelmi szinted látom.
2013. máj. 27. 23:50
 10/16 anonim ***** válasza:
46%
Mi koze az ertelmi szintnek ahhoz, hogy ki mirol ir? Megvannak az indokaim, hogy miert tabletrol irok. Ezzel is csak engem igazolsz, gondolom azert kotottel belem eloszor, mert magad is jobbikos vagy es magadra vetted a hozzaszolasomat, aztan bebizonyitottad, hogy szemellenzos jobbikos kocka vagy, amikor osszefuggest vontal a gepem bonyolultsaga es az ertelmi szintem kozott. Gratulalok:-)
2013. máj. 28. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!