A Jobbik elkezdte a rendteremtést, az ATV egyből támadta. Vélemény?
Figyelt kérdés
Lyukóban kikötötték a cigányoktól a vizet mivel nem fizetik, a kikötésnél a helyi Jobbikos képviselő is ott volt, vízkikötés után pedig a Jobbikos feljelentette a cigány szülőket a gyermek jólétnél, hogy vonják meg a családit, és vegyék el a gyerekeket. A liberális ATV, és az PM egyből támadta és bűncselekményről beszél.2013. máj. 29. 18:36
11/15 anonim válasza:
Bezzeg ha mi nem fizetnénk könyörtelenül elzárnák!
12/15 anonim válasza:
"Akkor én is odaállok a kórház mellé és elmondom mindenkinek hogy életeket mentek."
Anyád mellé ájj oda.
13/15 anonim válasza:
Csak azért, mert az ATV és a ballibsi média támadják a Jobbikot, attól még a Jobbik nem lesz különb.
14/15 anonim válasza:
Szerintem a mellettük kardoskodóknak kellene kifizetnie a tartozást! Kezdve az átv-vel.
15/15 anonim válasza:
Aznap nem csak cigány, hanem magyar emberek vízszolgáltatása is meg lett szüntetve, egyszerűen azért mert nem fizették ki a tartozásukat. Ezt onnan tudom, hogy én is az érintett kertszövetkezet tagja vagyok, és a levágásoknál is jelen voltam. Ami érdekes, hogy őket senki nem támogatja és védi ezért, sőt a média még egy lábjegyzetben sem említi meg. Sem az ATV sem a HírTv, sem a HVG, egyik sem. Akkor kit ér itt negatív megkülönböztetés?
Azért az is hozzátartozik, hogy ők nem is sírtak egy pillanatig sem, hogy nekik az jár, mert 50 gyereket nevelnek egy fáskamrában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!