Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen alapon meri kikötni az...

Milyen alapon meri kikötni az ivóvízellátást a Jobbik?

Figyelt kérdés

A honlapjukon büszkén számolnak be arról, hogy a Miskolchoz tartozó Lyukóban kikötötték a vizet a nem fizető cigány családoktól. Rendkívül cinikus módon azt is hozzáteszik, hogy ezzel 70 %-os rezsicsökkentést valósítottak meg, és a saját törvénytelen intézkedésükre hivatkozva követelik az ott lakó kisgyerekek állami gondozásba vételét, mivel a területen és a közelében teljes mértékben megszűnt a vízellátás.

A törvények a vízműveknek sem teszik lehetővé még a nem fizetők esetében sem a víz kikötését éppen higiéniai és közegészségügyi okból. Akkor ezt hogy szabad a Jobbiknak?

[link]

2013. máj. 30. 07:01
1 2 3 4 5 6
 11/53 sni ***** válasza:
94%
hozzánk két éve költöztettek cigányokat, egyszer le is állítottaák a liftet, mert a retkek a 2. emeletre is lifttel jártak, persze a liftdíjat nem fizették, mint az összes lakó! miután sok lett, leállították! Rohadtul örültem neki, mert én a 8.-on lakok, de felfogtam úgy, hogy sportolok! most ők is sportolnak! :)
2013. máj. 30. 08:09
 12/53 anonim ***** válasza:
98%
Tételezzük fel hogy te szolgáltatsz valamit, pl gázt én használom és nem fizetek. Szolgáltatsz nekem továbbra is? Hahaha...
2013. máj. 30. 08:11
 13/53 anonim ***** válasza:
86%

"Nincs kút a közelben. "

Cigánynak nem kell kút, amit megiszik el tudja hozni húsz kilóméterről is, fürödni nem szoktak a veteményt meg nem kell nekik öntözni, hiszen kapálni is lusták.

2013. máj. 30. 08:13
 14/53 A kérdező kommentje:
Szomorú ez a liftes történet. Hogy megy fel a 8-ra egy mozgássérült vagy egy öreg?
2013. máj. 30. 08:16
 15/53 anonim ***** válasza:
78%

"Na azért a vizet nem lehet csak úgy kikötni."

Miért ne lehetne, Tündérke?

2013. máj. 30. 08:16
 16/53 A kérdező kommentje:
Azért, mert közegészségügyi problémát okozhat, rosszabb esetben járványt is.
2013. máj. 30. 08:18
 17/53 anonim ***** válasza:
98%
#11, egyik ismerősöm is hasonlóan járt, valami fészekrakó program keretében teletelepítették a bérházat cigányokkal, azok lelakták az egész lépcsőházat, liftet, mindent, majd feljelentették az ismerőst, összeférhetetlenség miatt. No comment.
2013. máj. 30. 08:21
 18/53 anonim ***** válasza:
98%
Az a helyzet hogy van vízszolgáltatási kötelezetsége az önkormányzatnak ami előírja hogy napi 50 liter vizet köteles biztosítani mindenki számára, még akkor is ha nem fizet érte az illető. DE! ez a rendelet csak a városhatáron belül lévő területre vonatkozik. Ez a terület amiről szóvan a városon kívűl van ezért itt semmilyen kötelező víz szolgáltatás nem érvényes.
2013. máj. 30. 08:22
 19/53 anonim ***** válasza:
78%

"Az a helyzet hogy van vízszolgáltatási kötelezetsége az önkormányzatnak ami előírja hogy napi 50 liter vizet köteles biztosítani mindenki számára, még akkor is ha nem fizet érte az illető."

Ez remek hír, akkor én sem fizetek érte. 50 liter víz bőven elég nekem. Egyenlőség van, ha másnak jár, akkor nekem is jár.

2013. máj. 30. 08:48
 20/53 anonim ***** válasza:
36%
Felháborító! Ez nem megoldás a cigány kérdésre!
2013. máj. 30. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!