Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire releváns, ha kijavíto...

Mennyire releváns, ha kijavítom a barátaimat a politikában, ha nem értek hozzá, ellenben kimagasló I. Q-m van?

Figyelt kérdés

Barátaim politikai észrevételeit nagyon elfogultnak tartom. Sok baráti tenisz, golf party hangulata romlott el egy nyers szóhasználattal élve heves politikai vitától. Véleményem szerint, annyira elfogultak, hogy ezt már nem nézhetem tovább és nekem is ki kell osztanom őket.

Előrebocsájtom, a politikához nem értek akadémiai források szintjén, csupán a napi média és privát sport clubbok kötetlen beszélgeti szintjén. Úgy érzem, az átlaghoz képest kimagasló intelligenciám feljogosít arra, hogy egyenrangú állásfoglalást nyílvánítsak ki ilyen vitákban, sőt akár gátlástalanúl kiabálhassak, mint club társaim, akik egyben évfolyamtársaim is és barátaim valamint üzlettársaim is.

Bártortalan vagyok kissé, mert politikában még ilyen szinten nem foglaltam állást és nem oktattam ki eddig senkit, ama területem, melyben nem volt szerencsém kellő ismeretet magamévá tennem. Ugye "leolthatom" őket?

2013. máj. 28. 01:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
de mennyi az a kiamagasló iq? az átlaghoz képest szerintem itt mindenkinél magasabb, de szabad tudni konkrét számot?:)
2013. máj. 29. 11:19
 22/23 anonim ***** válasza:

"Sajnos el kell keserítselek, ugyanis rosszul tudod, mert intelligensebb vagyok".

- Inkább beképzeltebb, és még sorolhatnám a jelzőket. Meglehet, hogy intelligensebb vagy az átlagnál, de az nem olyan nagy szám, mint elsőre hiszed, mellesleg mit ér az erő, ha rossz célra fordítják? Ugyanez van a te esetedben is... Sőt, inkább úgy tenném fel, hogy mit ér az az ember...

Egyébként ne reménykedj, hogy képes lennél engem elkeseríteni... Bár szomorú, ha egy készséget, képességet, tehetséget, stb. gyarló módon használnak.

Talán a vitapartnereidnek is "kimagasló" az intelligenciájuk, talán több élettapasztalatuk is van. Nem állítom, hogy így van, lehet, hogy tényleg hülyeséget mondanak. Én csak azt mondom, hogy a te motivációd egyáltalán nem nemes, nem az igazság kiderítéséről, megvédéséről szól, hanem az egód növeléséről, a narcisztikus hajlamaidnak való hódolásról. Nem keserítesz el, nem is irigyellek. Szánalmas vagy a (vélten vagy valóban) "kimagasló intelligenciáddal" és a zapukapénzével együtt!

"(Tudod, aki lesz@rja az alkalmazottait, annak a cégét és utasításait is lesz@rják.)"

Mindennap találni új alkalmazottat !

Ez igaz. Csak hát a gyakorlat teszi a mestert, meg az ember mindig visszakapja az élettől azt, amit ad.

" Egy halandó hatalma annyi, mint

egy felfújt hólyag - ... -,

szurj csak belé, ha telve levegővel,

s nézd meg, mi lesz a felfújt hencegővel."

/Chaucer/

Méltatlan vagy arra, hogy több figyelmet fordítsa(na)k rád.

szevasz.

2013. máj. 30. 01:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Jaj, egyébként csak úgy megjegyzem, hogy tapasztalatból tudom, hogy a Mensa HungarIQa-ban is sok ostoba, vagy "elmebeteg" van, pedig ott a belépésnél hiteles tesztelés folyik, nem egy internetes játék-tesztről van szó.

Szóval az is kérdés, hogy a te tesztelésed mennyire volt hiteles és szakszerű, és (pl. az sem mindegy, hogy hányadszor csinálod) és még számos tényező határozza befolyásolhatja az eredményt, szóval nem biztos, hogy olyan nagyon el kellene szállnod magadtól).

2013. máj. 30. 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!