Mikor lesz már béke a politikában?
Annyira elszomorkodom, mikor van két vagy több ember, akik eltérő pártokat, szimpatizálnak, és ha szóba kerül a politika általában a végén veszekedés, kiabálás lesz.
Van a bácsikám, Ő az MSZP-t kedveli. És van a másik bácsikám, Ő a Fideszt kedveli.
Ha családi esemány van(esküvő, szülinap, karácsony) mindig jól el van a társaság, mindenki beszélget. Aztán megötrénik az a point, mikor feljön, hogy Orbán/Gyurcsány/mit tudom ki mit mondott, nyilatkozott, vezetett be, és elkezdenek vitázni. Az elején, még csendes vélemény cserével indul, majd egyre fokozódik a hangulat, és a végén, már belevágnak egymás szavába, nem hallgatják végig egymást, és a bulinak lőttek...
És mindig ez megy...
És én már előre látom, tudom, hogy na mikor érdemes lelépni, mert itt már nem lesz jó hangulat.
Mikor lesz már a politikában olyan, hogy a két vagy több ember, ha eltérő véleményűk van,. akkor nem kapják fel a vizet, megértik a másikat, vagy kellemesen eltársalognak, hogy mit rontott el az adott Miniszterelnök, vagy képviselő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!