Mennyire releváns, ha kijavítom a barátaimat a politikában, ha nem értek hozzá, ellenben kimagasló I. Q-m van?
Barátaim politikai észrevételeit nagyon elfogultnak tartom. Sok baráti tenisz, golf party hangulata romlott el egy nyers szóhasználattal élve heves politikai vitától. Véleményem szerint, annyira elfogultak, hogy ezt már nem nézhetem tovább és nekem is ki kell osztanom őket.
Előrebocsájtom, a politikához nem értek akadémiai források szintjén, csupán a napi média és privát sport clubbok kötetlen beszélgeti szintjén. Úgy érzem, az átlaghoz képest kimagasló intelligenciám feljogosít arra, hogy egyenrangú állásfoglalást nyílvánítsak ki ilyen vitákban, sőt akár gátlástalanúl kiabálhassak, mint club társaim, akik egyben évfolyamtársaim is és barátaim valamint üzlettársaim is.
Bártortalan vagyok kissé, mert politikában még ilyen szinten nem foglaltam állást és nem oktattam ki eddig senkit, ama területem, melyben nem volt szerencsém kellő ismeretet magamévá tennem. Ugye "leolthatom" őket?
Kérdező te most az IQ szinted alapján akarod eldönteni hogy értelmesen szólsz-e hozzá egy adott vitához? :D Eléggé elskálázhatták azt az iq-tesztet...
(Magyarul: nem érdekes ki mennyire olvasott, ki mennyire járatos a témában, vagy ki mennyire tanult. Csak az számít, hogy logikus-e, értelmes-e a hozzászólása. Ha még ő maga se biztos ebben, akkor baj van)
Mennyi is az a kimagasló iq?
Egyébként attól, hogy intelligens vagy, nem kell ilyen fennkölt stílusban írnod, írhatsz emberien is, nem kell azt éreztetned mindenkivel, hogy te, mint intelligens ember lejöttél a földi halandók közé, hogy észt ossz. Én is intelligens vagyok, a környezetemben nekem a legmagasabb az iq-m, de én attól függetlenül jófej vagyok :D nem tartom magam jobb embernek.
"ellenben kimagasló I. Q-m van"
mennyi is az a kimagasló?
mert tudod a vakok közt a félszemű a király
a putri kalányos soron a 60 is kimagasló
a kérdésed alapján nem az intelligenciád hanem a beképzeltséged kimagasló
ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi örülj hogy a parasztságod miatt még nem vertek agyba főbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!