Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Le "bocskoros románozott" egy...

Le "bocskoros románozott" egy Jobbikos, mert erdélyi magyar vagyok, nem kétszínűség ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Verik a mellüket mekkora magyarok, mindenhova Nagy Magyarország térképet aggatnak, nyalnak a határontúli magyaroknak, stb, mégis ilyenek valójában?

2013. máj. 20. 22:32
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
65%
09:59 Látom kezdesz felébredni. Láthatod, itt csak kommunistázni meg libsizni lehet csak ugy a levegöbe. Ha egy jobbikosra mondasz valami kifogásolhatot, azt csak érvényes biroi végzés birtokában merd megtenni, mert különben minimum nemzetárulo vagy.
2013. máj. 21. 10:58
 42/48 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy erről lenne szó, de ezt te is nagyon jól tudod .... Mint ahogy írtam kedves kérdező nem tudja elmesélni a történetet, de az indulatait és ellenérzéseit a feltételezz elkövetőről nem tudja elrejteni .
2013. máj. 21. 11:01
 43/48 A kérdező kommentje:
El tudnám mesélni, de nem tartozik rád. De, ha annyira érdekel a barátnőm apja ócsárolt, mert nem osztottam a véleményét valamivel kapcsolatban (ráadásul nem is politikai volt a dolog). A vicc az, hogy munkája nagy részét romániában végzi, baráti köre jelentős része roma és folyton a cigányzene szól náluk, de engem egy nézetkülönbség miatt vissza akart rugdosni a határig és le lettem büdös románozva. :) Nincs itt szó bőrszerkós, kárpátiás dolgokról, sem egyébb összeesküvés elméletekről. :) A fura az, hogy neik meg van engedve a zsidózás, cigányozás, de ha valaki negatív kontextusban használja a Jobbikot, már egyből megy a mentegetőzés és a hazaárulózás. Ők állítják, hogy a kormány mindenkit félrevezet, közben ők bombázzák rémhírekkel a tömegeket. Kétlem, hogy a zsidóknak pont Magyarország kellene újhazának, romákkal probléma meg mindenhol van, sokmindent ez ellen nem lehet tenni. De ha a zsidózás és a cigányzást megengedi magának egy értelmes ember, akkor nem csodálom, hogy a saját vérre ellen is képes támadni. Kultúrált európai államban ilyesmiket művelni eléggé visszamaradott dolog, sajnos a nemzetkép már így is kiveszett az emberekből, de a széthőzások és a hergelések csak fokozzák ezt. Nem lepődtem meg ezen, már megszoktam, romániában a magyar identitásom miatt nem élhettem nyugodtan, magyarországon pedig azért mert önhibámon kívül máshova születtem. Különösebben nem is érdekel, de ne nevezze magát magyarabbnak nálam valaki, aki vizet prédikál és bort iszik.
2013. máj. 21. 11:59
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki "önhibáján kívül születik" valahova.

Én pl. ide. Ha választhattam volna, akkor nem ide.

2013. máj. 21. 13:32
 45/48 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező kommentje:

"Már bocsánat, hogy nem válaszoltam egybő, de valakinekaludni is kell, nem mindenki ér rá egész éjjel gyűlöletet kelteni. Mert nem a kérdés volt kompromittáló, hanem ti kezdtétek el egymást szidni, jó magyar szokás szerint. :) De lényegtelen, hogyan és kivel történt, nem is ezért írtam ki a kérdést, hogy oknyomozásba kezdjen itt bárki is, csupán egy jelenséggel kapcsolatban voltam kíváncsi, pár véleményre."

Ez a kérdező önmaga paródiája, de komolyan. Ez a kérdés egyértelmű provokáció. Nem veszitek észre? :)

2013. máj. 22. 19:20
 46/48 anonim ***** válasza:
10%
Én is erdélyi vagyok, székely is vagyok és jobbikos is vagyok. Nem szoktak románozni, illetve ha valaki megkérdezi hogy te román vagy akkor szépen elmesélem neki a rövidke kis történetet Trianonnal bezárólag. Sajnos léteznek még tudatlan magyarok, akik azt hiszik hogy valaki Romániában születik az román. Ez van, az ilyen embereket fel kell világosítani, és persze megkérni hogy szavazzanak a Jobbikra :)
2013. máj. 23. 14:37
 47/48 anonim ***** válasza:

A Jobbik egy elképesztően széles réteget fed le, kezdve az elvakult újnácitól a minden más pártból kiábrándult, tanácstalan fiatalig. Mindezt olyan zseniálisan, hogy párton belül egyáltalán nem zavarják egymást.

A kettő között pedig ott vannak a veled kikezdőhöz hasonló fafejű bunkók, akik harsognak valami jelszavakat, mer' azt élvezik, de igazából azt se tudják, miben hisznek, vagy mit akarnának látni.

2013. máj. 23. 22:39
 48/48 Magyarpatriota ***** válasza:

Én is jobbik szimpatizáns vagyok. Viszont mindég is kiálltam a határon túli magyarok mellet. A jobbik vezetősége és programja szintúgy kiáll a határon túli magyarok mellet.

Viszont a pártnak van több mint 800.000 szavazója, vagyis legalább ennyi szimpatizánsa. Sajnos nagyon sok köztük az ostoba és túlságosan szélsőséges egyén.(ez az egy dolog van ami nem tetszik nekem a jobbikban, de mivel a jobbik az egyetlen nemzeti érzelmű, és a jelenlegi nyugatbarát liberális rendszerrel szemben álló párt, továbbra is őket támogatom)

A szavazóik között én is találkoztam 3 olyan idiótával aki lerománozta az erdéylieket, sőt az egyik még engem is lerománhungarástázott, amiért kiálltam az erdéyli magyarok mellet.(pedig se román se hungarista nem vagyok, csak nemzeti gondolkozású magyar) .

Vagyis tényleg sok idióta van a párt alsóbb rétegében, viszont ha a párt tevékenységét megnézzük akkor láthatjuk hogy tényleg kiállnak a határon túli magyarokért, pl a párt két megmaradt ep képviselője is számtalan esetben kiállt az autonómiáért, vagy a benesdekrétumokkal szemben Brüsszelben, és több erdélyből áttelepült jobbikost ismerek.

Szóval egy két idióta alapján nem lehet elítélni egy egész pártot.

2013. máj. 30. 03:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!