Le "bocskoros románozott" egy Jobbikos, mert erdélyi magyar vagyok, nem kétszínűség ez egy kicsit?
Mindenki "önhibáján kívül születik" valahova.
Én pl. ide. Ha választhattam volna, akkor nem ide.
Kérdező kommentje:
"Már bocsánat, hogy nem válaszoltam egybő, de valakinekaludni is kell, nem mindenki ér rá egész éjjel gyűlöletet kelteni. Mert nem a kérdés volt kompromittáló, hanem ti kezdtétek el egymást szidni, jó magyar szokás szerint. :) De lényegtelen, hogyan és kivel történt, nem is ezért írtam ki a kérdést, hogy oknyomozásba kezdjen itt bárki is, csupán egy jelenséggel kapcsolatban voltam kíváncsi, pár véleményre."
Ez a kérdező önmaga paródiája, de komolyan. Ez a kérdés egyértelmű provokáció. Nem veszitek észre? :)
A Jobbik egy elképesztően széles réteget fed le, kezdve az elvakult újnácitól a minden más pártból kiábrándult, tanácstalan fiatalig. Mindezt olyan zseniálisan, hogy párton belül egyáltalán nem zavarják egymást.
A kettő között pedig ott vannak a veled kikezdőhöz hasonló fafejű bunkók, akik harsognak valami jelszavakat, mer' azt élvezik, de igazából azt se tudják, miben hisznek, vagy mit akarnának látni.
Én is jobbik szimpatizáns vagyok. Viszont mindég is kiálltam a határon túli magyarok mellet. A jobbik vezetősége és programja szintúgy kiáll a határon túli magyarok mellet.
Viszont a pártnak van több mint 800.000 szavazója, vagyis legalább ennyi szimpatizánsa. Sajnos nagyon sok köztük az ostoba és túlságosan szélsőséges egyén.(ez az egy dolog van ami nem tetszik nekem a jobbikban, de mivel a jobbik az egyetlen nemzeti érzelmű, és a jelenlegi nyugatbarát liberális rendszerrel szemben álló párt, továbbra is őket támogatom)
A szavazóik között én is találkoztam 3 olyan idiótával aki lerománozta az erdéylieket, sőt az egyik még engem is lerománhungarástázott, amiért kiálltam az erdéyli magyarok mellet.(pedig se román se hungarista nem vagyok, csak nemzeti gondolkozású magyar) .
Vagyis tényleg sok idióta van a párt alsóbb rétegében, viszont ha a párt tevékenységét megnézzük akkor láthatjuk hogy tényleg kiállnak a határon túli magyarokért, pl a párt két megmaradt ep képviselője is számtalan esetben kiállt az autonómiáért, vagy a benesdekrétumokkal szemben Brüsszelben, és több erdélyből áttelepült jobbikost ismerek.
Szóval egy két idióta alapján nem lehet elítélni egy egész pártot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!