Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Le "bocskoros románozott" egy...

Le "bocskoros románozott" egy Jobbikos, mert erdélyi magyar vagyok, nem kétszínűség ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Verik a mellüket mekkora magyarok, mindenhova Nagy Magyarország térképet aggatnak, nyalnak a határontúli magyaroknak, stb, mégis ilyenek valójában?

2013. máj. 20. 22:32
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
48%

"23-as, gratulálok, elnyerted a leghülyébb kommentelő díjat ebben a kérdésben. a színvonal rajtad is meglátszik.."

Ha nem is a leghülyébb, de a leggyűlölködőbb kommentelőt mindenképp. :)

2013. máj. 21. 05:07
 32/48 anonim ***** válasza:
47%

engem meg megvert egy cigány. Véletlenül pont tudom, hogy mszp-s (kampányolt is nekik). akkor kijelentsem hogy az mszp kollektíven meg akarja verni a magyar embereket?

vannak a jobbikban tudatlan parasztok, de ne a pártot azonosítsd már ezzel

2013. máj. 21. 07:38
 33/48 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, hogy nem válaszoltam egybő, de valakinekaludni is kell, nem mindenki ér rá egész éjjel gyűlöletet kelteni. Mert nem a kérdés volt kompromittáló, hanem ti kezdtétek el egymást szidni, jó magyar szokás szerint. :) De lényegtelen, hogyan és kivel történt, nem is ezért írtam ki a kérdést, hogy oknyomozásba kezdjen itt bárki is, csupán egy jelenséggel kapcsolatban voltam kíváncsi, pár véleményre.
2013. máj. 21. 07:43
 34/48 anonim ***** válasza:
90%

ti kezdtétek el egymást szidni, jó magyar szokás szerint. :)

értem, tehát minden magyar dögöljön meg, mert te találkoztál egy hülye paraszttal. ? :) ő jobbikos volt, ergo minden jobbikos rohadt paraszt. hosszú haja nem volt? mert akkor az összes hosszúhajúra rá lehetne fogni hogy gyűlöletkeltő. Ha szemüveges volt, akkor én magam is megyek és felkötöm magam, mert én is szemüveges vagyok, és nem akarom hogy olyan legyek mint ő.

2013. máj. 21. 07:51
 35/48 anonim ***** válasza:
58%
Vagy kamu, vagy olyan nemzetellenes libsi vagy, h nem érdemled meg a magyar jelzőt.
2013. máj. 21. 08:20
 36/48 anonim ***** válasza:
55%

@29:

Azt nem neked írtam egyébként, csak kitörölték az illető kommentjét, és más került a 26. helyébe. a 66%-os paraszt épületes hozzászólására írtam, aki "mérnök".

2013. máj. 21. 08:26
 37/48 anonim ***** válasza:

Volt melóhelyemen meg le szlovákozták az onnan járó magyarokat.Nem tűnt fel a sötétjének,hogy magyar neveik vannak és magyarul beszélnek még egymás közt is.:)Ráadásul még az adót is ide fizették,mert ugyebár a határunkon belüli cégnek dolgoztak......

Rá se ránts,tudatlan haszonállatok mindenhol vannak.

2013. máj. 21. 08:59
 38/48 anonim ***** válasza:
olyan szépen, rendezett érvekkel meg tudjátok védeni ezt a faparaszt álJobbikost, akkor a többi nemzettel vagy néppel szemben miért felejtitek el ezeket?
2013. máj. 21. 09:30
 39/48 A kérdező kommentje:

ma 07:51

Kicsit el vagy tévedve. Nem tudom, hol láttál a kérdésben vagy bármelyik hozzászólásomban olyat, hogy dögöljön meg minden magyar. A végén még én leszek a nemzetgyűlölő, mert egy jobbikos lerománozott. Hát köszi.

2013. máj. 21. 09:59
 40/48 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező mennyire hiteles neked az a kérdés, ha azt mondom nekem ...

Le büdös magyarozott egy együtt2014es, mert magyar vagyok, nem kétszínű ez egy kicsit?

Verik a mellüket mekkora liberálisok, mindenhova Európa térképet aggatnak, nyalnak a magyaroknak, stb, mégis ilyenek valójában?

Érded? Egyetlen értékelhető körülményt nem szőttél a válaszodba! Ezért vagy mérhetetlenül buta és hatás vadász .... Többet foglalkoztál azzal, hogy negatívan lefest a feltételezett jobbikos illetőt, mint arra, hogy egyáltalán elmeséld a történetet ... Nevetséges. Van egy állítás és ha magyarázatott keresed, akkor a körülmények leírása legalább oylan fontos ... mert így az emberi képzeletnek nem szabdsz határokat... Egyesek úgy képzelik el, hogy fekete bőr ruhában megy a jobbikos meg lát téged az utcán és a fejedre ordít csak azért mert ránéztél...

Mások úgy képzelik el, hogy a tömegben valaki ezt mondta valakire, te megláttál egy magar polóst, akiről feltételezed, hogy jobbikos és biztos ő mondta ...

stb stb vérmérséklet szerint csak a képzelet szab határt, hogy hogy is történt ez a szituáció.

2013. máj. 21. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!